Αφροδίτη Γραμμέλη: Η on air απάντηση στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – «Δεν θα μου πει αν θα πω συγγνώμη»

December 6, 2022

Αφροδίτη Γραμμέλη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκαν σε κόντρα καθώς αντάλλαξαν μηνύματα, με αφορμή ένα κείμενο της πρώτης στο προσωπικό της blog.



Η δημοσιογράφος κλήθηκε το πρωί της Τετάρτης να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Εγώ έγραψα στη στήλη μου ένα γενικότερο κείμενο το οποίο έχει παρανοηθεί σφόδρα. Ορμώμενη από όλες αυτές τις εικόνες που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες στα ριάλιτι, στο κείμενο μου αναφέρω ότι έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση στην τηλεόραση, όπου όλες οι εκπομπές, περισσότερες από 10, κυνηγάμε τους παίκτες ριάλιτι να μας δώσουν μία δήλωση. Κάποιοι δεν θέλουν να μιλήσουν, κάποιοι μας τρολάρουν, έχουμε δει σκηνές απείρου κάλλους στα αεροδρόμια για τις οποίες έχουν τοποθετηθεί αθλητές με μετάλλια. Πρόσφατα η Άννα Κορακάκη είχε κάνει κάποιο παράπονο.

Εγώ έγραψα ένα κείμενο που λέω ότι αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι ένα κλίμα υποκουλτούρας. Τα βάζω με εμάς που έχουμε κάνει την τρίχα, τριχιά. Φτάσαμε στο σημείο μία παίκτρια να ακυρώσει τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική εκπομπή στο παρά πέντε. Εννοούσα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά δεν έγραψα το όνομά της».

Στη  συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του «Πρωινού μας» και στον Γιάννη Μαυρίδη.

Αμέσως, μετά την προβολή του βίντεο, η Αφροδίτη Γραμμέλη σημείωσε: «Ξεπερνάει τα όρια της επίθεσης που μου κάνει. Δεν θα μου πει η κα Παπαδοπούλου αν θα πω συγγνώμη. Δεν έθιξα κανέναν προσωπικά και δεν χαρακτήρισα ανθρώπους, χαρακτήρισα τις καταστάσεις που δημιουργούνται μέσα από τα ριάλιτι. Και φυσικά αναφέρομαι και στο Big Brother που υπάρχει η αίσθηση υποκολτούρας».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: