Αναστατωμένη η Καίτη Γαρμπή εξαιτίας του Διονύση Σχοινά: Μαζί με την πρώην του στην πίστα ο σύζυγός της

September 20, 2022


διαφ.
Μετά το «ναυάγιο» στη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά ήρθε η απόλυτη έκπληξη και ανατροπή.Ο Διονύσης Σχοινάς, σύμφωνα με πληροφορίες του «Mega...

Μετά το «ναυάγιο» στη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά ήρθε η απόλυτη έκπληξη και ανατροπή.Ο Διονύσης Σχοινάς, σύμφωνα με πληροφορίες του «Mega Καλημέρα», βρίσκεται λίγο πριν τις υπογραφές για τη συνεργασία του με την Έλλη Κοκκίνου.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο καλλιτέχνες ήταν ζευγάρι στη ζωή τη δεκαετία του ’90 και μάλιστα ο χωρισμός τους ήταν «επεισοδιακός» με αποτέλεσμα οι δυο τους να μην έχουν καμία επαφή για πολλά χρόνια.

Ωστόσο, φέτος, αυτό θα αλλάξει καθώς οι δυο τους θα εμφανίζονται στο μουσικό νυχτερινό κέντρο BOX χαρίζοντας στο κοινό τους μοναδικές στιγμές.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός στον αέρα του «MEGA Καλημέρα» μετά το ναυάγιο της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο υπεύθυνος επιχειρηματίας του «Box», θέλησε να τον αξιοποιήσει, κάνοντάς του πρόταση για να τραγουδήσει στην ίδια πίστα με την Έλλη Κοκκίνου. 

Σημειώνεται ότι η Έλλη Κοκκίνου είναι αυτή την περίοδο στην Αμερική για εμφανίσεις. Οι δύο καλλιτέχνες φαίνεται πως το σκέφτηκαν και τελικά είπαν το ναι.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή