Τον έδειpε μπpοστά στοuς σuναδέλφοuς του: 36χρονη ”έσπασε” στο ξύλο τον σύζυγό της στον χώρο εργασίας του

July 18, 2022

Τον έδειpε μπροστά στοuς συναδέλφους του: 36χρονη ”έσπασε” στο ξύλο τον σύζυγό της στον χώρο εργασίας του


διαφ.
Τον έδειpε μπροστά στοuς συναδέλφους του: 36χρονη ”έσπασε” στο ξύλο τον σύζυγό της στον χώρο εργασίας του36χρονη έδειρε άγρια τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στη ...36χρονη έδειρε άγρια τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στη δουλειά του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στον Πειραιά, όταν μία 36χρονη γυναίκα, σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλε στον χώρο εργασίας του εν διαστάσει συζύγου της, και τον ξυλοκόπησε, ενώ έδειρε και έναν υπάλληλο ο οποίος επιχείρησε να την σταματήσει.

Η 36χρονη, που προφανώς έχει μια… εκρηκτική σχέση με τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της εισέβαλε μέσα στον χώρο εργασίας του και αιφνιδιάζοντας τους πάντες, άρχισε να τον βρίζει. Αμέσως μετά όρμησε πάνω του και του έριξε χαστούκια στο πρόσωπο και το σώμα.

Η γυναίκα επιτέθηκε και σε έναν άλλο υπάλληλο με χαστούκια και μπουνιές

Ένας υπάλληλος προσπάθησε να τους χωρίσει με αποτέλεσμα ο σύζυγος να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τα νύχια της μαινόμενης 36χρονης και τότε εκείνη επιτέθηκε και σε εκείνον ρίχνοντας του χαστούκια στο πρόσωπο και μπουνιές στο κεφάλι και την κοιλιά. Υπάλληλοι που ήταν παρόντες κάλεσαν την Αστυνομία όμως η γυναίκα πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Οι δυο δαρμένοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα στα Καμίνια των Καμινίων που ο εν διαστάσει σύζυγος κατέθεσε μήνυση εναντίον της γυναίκας ενώ ο συνάδελφός του προτίμησε να μην προβεί σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια εις βάρος της γυναίκας που τον έδειρε.


Πηγή