12χρονος ράβει παπιγιόν για αδέσποτα για να είναι όμορφα στις φωτογραφίες και να βρουν σπίτι

July 10, 2022

12χρονος ράβει παπιγιόν για αδέσποτα για να είναι όμορφα στις φωτογραφίες και να βρουν σπίτι



Η αγάπη για τα ζώα ξεκίνησε όταν ο Brown ήταν 2 ετών και διαγνώστηκε με διάφορα προβλήματα υγείας μεταξύ αυτών πρόβλημα στην ομιλία, προβλήματα κατανόησης και διαταραχή συντονισμού κινήσεων. Τα ζώα για αυτόν ήταν η διέξοδός του. Η 40χρονη μητέρα του, Joy Brown, και η αγαπημένη του αδερφή, η 22χρονη Dazhai Brown-Shearz, τον ενθάρρυναν να ασχολείται και να βοηθάει, όπως μπορεί, καθότι και πολύ μικρός, ζωάκια.



Στα 8 του ο Darius, λόγω του ότι δεν μπορούσε να χειριστεί καλά τα χέρια του, ξεκίνησε σαν άσκηση να φτιάχνει κορδέλες για τα μαλλιά των κοριτσιών. Αυτό ήταν κάτι που θα τον βοηθούσε πολύ στο θέμα υγείας του. Στη συνέχεια ξεκίνησε να φτιάχνει πρωτότυπα και καλόγουστα παπιγιόν, τα οποία του άρεσαν πολύ. Και τα φορούσε. Οι άνθρωποι μάλιστα, όπως λέει και ο ίδιος, τον σταματούσαν στο δρόμο και τον ρωτούσαν από πού έχει αγοράσει τα  παπιγιόν. Έτσι με τη βοήθεια των δικών του δημιούργησε την εταιρεία Beaux & Pets όπου έφτιαχνε παπιγιόν για τους ανθρώπους αλλά και για τους σκύλους τους.

Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε να βοηθήσει και τα ζώα. Είχε μάθει για τα αμέτρητα σκυλάκια που ζουν εγκαταλελειμμένα στα καταφύγια και που τα περίμενε ευθανασία και θέλησε να βοηθήσει τις φιλοζωικές για να σώσουν μαζί όσα περισσότερα γίνεται.

Ο Darius ήρθε σε επαφή με το φιλοζωικό οργανισμό American Society for the Prevention of Cruelty to Animals όπου άρχισε να χαρίζει παπιγιόν ώστε να είναι όμορφα τα σκυλάκια όταν φωτογραφίζονται για να βρουν σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση βοηθάει πολύ ένα ζωάκι να βρει σπίτι. Με τον καιρό ο κόσμος έμαθε αυτό που κάνει και άρχισε να του στέλνει κλωστές, υφάσματα και ό,τι άλλο χρειάζεται για να φτιάξει και άλλα παπιγιόν για τα ζώα.

Μέχρι σήμερα ο ταλαντούχος Darius έχει κατασκευάσει αμέτρητα παπιγιόν και έχει λάβει πολλά βραβεία για την προσφορά του. Η πιο σημαντική μάλιστα στιγμή μέχρι τώρα ήταν όταν έλαβε γράμμα από τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama, που τον συνέχαιρε για όλο αυτό που κάνει και τον παρότρυνε να συνεχίσει.

Και αυτός συνεχίζει. Η αγάπη του για τα ζώα είναι ατελείωτη και η βοήθεια που δίνει στα διάφορα καταφύγια και τις φιλοζωικές οργανώσεις μεγάλη. Είπαμε, ο καθένας βοηθάει όπως μπορεί. Αρκεί να βοηθάει. Και αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά ο μικρός Darius, ο οποίος στις συνεντεύξεις που δίνει αναφέρει ότι αυτό είναι κάτι που θέλει να το κάνει για πάντα.

 

View this post on Instagram

 

Here are some bow tie designs I have been working on for the #pawsomemission I will be shipping some and donating some to an animal shelter today. I just want to say again thank you so much to everyone for all of the love and support you are showing to the dogs and myself. Stay tuned for updates. Thank you to @windhamfabrics for donating some of these fabrics? They are great! #pawsomemission #sirdariusbrown #bowtie #dapper dog #divadog #adoptadog #rescuedog #shelterdog #adoptdontshop #doglover #ilovedogs @theellenshow #windhamfabrics #batikfabric #bekind #giveback #staypawsome?

A post shared by Beaux and Paws (@sirdariusbrown) on

 

View this post on Instagram

 

Happy Hump Day! #dapperdog #rescuedog #adoptdontshop #bowtie #bowtieswag #dogfashion #dogmodel #unbothered #photography #doglover #sirdariusbrown

A post shared by Beaux and Paws (@sirdariusbrown) on

Via


Πηγή

Διαβάστε επίσης: