Survivor 5: «Να πω στη γυναίκα μου…» – Η πρώτη όλο νόημα ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη μετά την ήττα του

July 8, 2022

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας από τους παίκτες, που ξεχώρισαν μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5 και παρ’ όλο που δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο του νικητή, αυτό σε καμία περίπτωση δε μειώνει την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του, που είναι μεγάλη.



Παίρνοντας λίγο χρόνο με τον εαυτό του, έχει πλέον κανονική επαφή με το κινητό του και τα social media και έτσι την Παρασκευή 8/7 αφού έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο ”Love it” , στη συνέχεια της ημέρας έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram, με φωτογραφίες, που αποτύπωναν την μαχητικότητα, που έδειξε σε όλο το παιχνίδι.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ακόμα δεν έφυγε βρήκαν την αντικαταστάτριά της – Αυτή θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1

Η πρώτη ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη στο instagram

«Ένα υπέροχο ταξίδι που λέγεται SURVIVOR έφτασε στο τέλος του … Μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα .. Μου έδωσε πολλά και κυρίως μου χάρισε φίλους αληθινούς .. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον ΦΙΛΟ μου @stathis_schizas που κατάφερε να είναι ο νικητής …

Και να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στη ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ @maria_antwna ..που ήταν δίπλα μου και στήριγμα μου σε όλο αυτό το ταξίδι …επίσης την οικογένεια μου …τους φίλους μου …και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που με την αγάπη σας με φτάσατε μέχρι τον τελικό».

Το δράμα πίσω από το χαμόγελο του Άρη

Για κάποιους ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από το Survivor 5 και άξιζε να πάρει τη νίκη, ενώ για κάποιος άλλους είχε ηγετικό χαρακτήρα που τους “κλώτσαγε” λίγο στο να τον θέλουν νικητή, όμως κανείς δεν αμφισβητεί πως είναι ένα πολύ καλό και φιλότιμο άτομο, για το οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, οι περισσότεροι τουλάχιστον, γιατί ο Τάκης σίγουρα όχι, καθώς αποτελεί στήριγμα κυρίως για την οικογένεια του με όσα έχουν περάσει.

Μιλά σπάνια για αυτό το θέμα, ωστόσο είχε αναφερθεί και στο Survivor για την απώλεια που του στοίχησε, αυτή του αδερφού του, και λίγο καιρό μετά του πατέρα του.

«Δεν το πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σε αποχαιρετήσω τόσο νωρίς ΣΑΦΑΚΑ ΜΟΥ. Πάντα θα θυμάμαι τις τρέλες σου και το πόσο διψούσες για περιπέτειες. Ξεπέρασες όμως τα όρια ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ. Να ξεκουράσεις την ψυχούλα σου γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ και εμείς θα σε θυμόμαστε για πάντα R.I.P» είχε γράψει τότε σε ανάρτησή του ο Άρης Σοϊλέδης.

View this post on Instagram

A post shared by ???????????????? ???????????????????????????????? (@soiledis11)

«Δίνω τα πάντα για τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Ο θάνατος του αδερφού μου ήταν ξαφνικός. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δυνατό σοκ για όλη την οικογένεια. Αλλά αυτές είναι επιλογές που κάνει ο Θεός. Κανένας άλλος δεν ξέρει πότε και τι θα γίνει. Αυτό επέλεξε και αυτό σεβόμαστε.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ χάλια γιατί ήμουν και μακριά. Δεν ήμουν εδώ να στηρίξω τη μάνα μου, να στηρίξω τον πατέρα μου που και αυτός τώρα περνάει πολύ δύσκολα. Αλλά με βοήθησε πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, οι προπονήσεις. Με στήριξε πάρα πολύ η κοπέλα μου, κυρίως ψυχολογικά. Ήταν δίπλα μου, εκεί. Πάντα βράχος. Την ευχαριστώ πολύ για αυτό» είχε πει σε συνέντευξη λίγο μετά τον θάνατο του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: