Νεαρός Χτίζει Εντυπωσιακά Σπίτια Για Σκύλους Και Το Βίντεο Έχει Πάνω Από 800 Εκατομμύρια προβολές

July 8, 2022

Νεαρός Χτίζει Εντυπωσιακά Σπίτια Για Σκύλους Και Το Βίντεο Έχει Πάνω Από 800 Εκατομμύρια προβολές



Το αγόρι εντυπωσιάζει το διαδίκτυο χτίζοντας σπίτια για διασωθέντες σκύλους.



Με κίνητρο να σώσει και να φροντίσει κατοικίδια από επικίνδυνα μέρη, ένας Ταϊλανδός αποφάσισε να δημιουργήσει ευχάριστα περιβάλλοντα για να τα κρατήσει ασφαλή και περισσότερο, να τα κατασκευάσει με το χέρι με αρχαίες δεξιότητες.

Και θέλοντας να δείξει στον κόσμο ότι τα κατοικίδια πρέπει να τα σέβονται και να τα υπερασπίζονται οι άνθρωποι, το 2017, δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube με το όνομα Wilderness TV, όπου έχει ήδη αποκτήσει περισσότερους από 6,46 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ο Thai χρησιμοποιεί πρωτόγονη τεχνική για την κατασκευή σπιτιών για σκύλους.

«Στόχος μου είναι να δείξω στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ότι τα κατοικίδια και τα ζώα πρέπει να υπερασπίζονται και οι άνθρωποι και πρέπει να τους δίνουμε στοργή και αγάπη», έγραψε στο bio.

Σε αυτό το κανάλι, εκτός από την ενθάρρυνση της καλοσύνης προς τα ζώα, ο άνθρωπος μοιράζεται το ταλέντο του και τις δημιουργικές του ιδέες στην κατασκευή σπιτιών και αυλών για κατοικίδια. Λέει ότι χτίζει τα σπίτια σε ένα ακίνητο που έχει και παρά το ότι χρησιμοποιεί πρωτόγονες τεχνικές κατασκευής, ισχυρίζεται ότι έχει κάμερα, γιατί «δεν είναι πρωτόγονος», αστειεύεται,

Ένα από τα πιο επιτυχημένα βίντεο του δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2019 και έχει φτάσει τις 864.532.498 προβολές – είναι πολύς ο κόσμος!

Στο βίντεο, δείχνει την εξέλιξη της κατασκευής ενός σπιτιού από λάσπη που έφτιαξε για τέσσερα κουτάβια διάσωσης, καθώς και μια λιμνούλα με ψάρια που έχτισε γύρω από το μικρό σπίτι για να φιλοξενήσει χρυσόψαρα.

Η ευκινησία, η τεχνική και η εφευρετικότητα κρατούν τον θεατή για περισσότερα από 14 λεπτά που λαχταρά να δει την ολοκλήρωση του έργου και φυσικά τη χαρά των σκύλων να έχουν την ασφαλή γωνιά τους για να ζήσουν και να παίξουν. Και αυτό που δεν έλειψε ήταν ο έπαινος για τον καλλιτέχνη, από την πλευρά των followers.

«Πρέπει να σεβαστείς την όμορφη δουλειά που έκανε και μάλιστα έδωσε στα κουτάβια σπίτι, δύναμη, εστίαση και πίστη… σχεδόν 850 εκατομμύρια προβολές… υπάρχουν διάσημοι καλλιτέχνες που δεν έχουν τις μισές προβολές», σχολίασε ένας.

“Τυχερά κουτάβια!!! Η καλύτερη διάσωση όλων των εποχών. Αυτός ο άντρας έχει χρυσή καρδιά. Κάποια είναι μια πολύ τυχερή κυρία!”, επαίνεσε μια άλλη.
«Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να αναγνωριστεί από την πατρίδα του για αυτό που κάνει για αυτά τα σκυλιά», έγραψε ένας τρίτος.

Αυτή είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία, έτσι δεν είναι;!

Σε αυτό το βίντεο, έχτισε ένα κάστρο για τέσσερα κουτάβια εγκαταλελειμμένα σε μια σπηλιά περίπου 1 χλμ μακριά από το σπίτι του.

Για την κατασκευή του παλατιού συγκέντρωσε πολλά κλαδιά. Έπειτα ακόνισε κάθε άκρο για να τα καρφώσει στο έδαφος για να φτιάξει το πλαίσιο του κάστρου. Έπειτα σκέπασε το θεμέλιο με λάσπη και το έπλασε σε τρεις πύργους, έκανε πολλές εισόδους και μια σκάλα και έβαλε γρασίδι στην είσοδο.

Για να το ολοκληρώσει, πρόσθεσε ψάρια στο νερό μαζί με διακοσμητικά λουλούδια και ανεμοδείκτες. Αφήνοντας το σχέδιο γοητευτικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: