Ο Γερμανικός Ποιμενικός Αποτυγχάνει Παταγωδώς Στην Εκπαίδευση Σκύλου

July 8, 2022

Ο Γερμανικός Ποιμενικός Αποτυγχάνει Παταγωδώς Στην Εκπαίδευση Σκύλου



Όλα τα σκυλιά έχουν τις δικές τους μοναδικές προσωπικότητες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πάντα κατάλληλοι για συγκεκριμένους ρόλους για τους οποίους μπορεί να έχουν μεγαλώσει. Και αυτό είναι απολύτως εντάξει. Είναι αξιολάτρευτα το ίδιο.



Πάρτε τον Ράικερ, τον Γερμανικό Ποιμενικό που απέτυχε στο τεστ του για να γίνει σκύλος θεραπείας. Και δεν απέτυχε απλώς στις εξετάσεις του – απέτυχε τόσο θεαματικά με κάθε τρόπο, καθώς δεν σκόραρε σε κανένα από τα τεστ που του τέθηκαν.

Ο Ryker προσπαθούσε να γίνει σκύλος υπηρεσίας με την Double H Canine Training Academy που βρίσκεται στο Louisville, KY, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί.

Παρά την τρομερή εκτέλεση των εξετάσεων του Ryker, οι εκπαιδευτές της ακαδημίας αποφάσισαν ότι τα βίντεο της εξέτασης ήταν πολύ ξεκαρδιστικά για να μην τα μοιραστούν. Έτσι, έχοντας αυτό κατά νου, η ακαδημία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αξιολάτρευτο μικρό βίντεο μοντάζ με το κλασικό τραγούδι του Frank Sinatra, «My Way», να παίζεται σε όλη τη διαδρομή. Το βίντεο ήταν ξεκαρδιστικό, ειδικά βλέποντας όταν πρέπει να «βοηθήσει» έναν από τους εκπαιδευτές να φύγει από αναπηρικό καροτσάκι, αλλά αντ’ αυτού αποφασίζει ότι είναι καλή ιδέα να κυνηγάει μια μπάλα.

Σοβαρά, είναι πραγματικά το βίντεο που όλοι χρειαζόμαστε στη ζωή μας αυτή τη στιγμή.

Όπως περιγράφεται με ακρίβεια στη λεζάντα του βίντεο, «Κάθε σκύλος έχει έναν σκοπό. Σαφώς, ο σκοπός του Ράικερ δεν είναι να είναι σκύλος υπηρεσίας».

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν είναι ξεκάθαρο ότι είναι σκύλος υπηρεσίας, είμαστε σίγουροι ότι ο Ryker θα είναι εξαιρετικός σε ό,τι καταλήξει να κάνει – αρκεί να μην είναι σκύλος θεραπείας.

Δείτε αυτό το αξιολάτρευτο αγόρι να αποτυγχάνει στο παρακάτω βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: