Survivor spoiler 07/07: Λένε ήδη το «ναι» και ξαναπάνε Άγιο Δομίνικο – Μπαίνουν στο Survivor All Star Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας

July 7, 2022

Survivor spoiler: Ακόμη ένας κύκλος του Survivor ολοκληρώθηκε, ο πέμπτος συγκεκριμένα. Γιώργος Αγγελόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης και Στάθης Σχίζας γράφουν έως τώρα την «χρυσή βίβλο» του ριάλιτι επιβίωσης, ως οι μεγάλοι νικητές με έπαθλο τα 100.000 ευρώ, σε αναγνώριση τις ικανότητάς τους να… πετύχουν μέσα στη ζούγκλα.



Ο Στάθης είναι ο παίκτης, που κατάφερε φέτος να σηκώσει την κούπα, ανατρέποντας στον χθεσινό (6/7) τελικό όλα τα προγνωστικά και νικώντας τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος πρόβαλλε ως το μεγάλο φαβορί. Οι δυο τους, μάλιστα, τελείωσαν το παιχνίδι με σημαντικά ποσά, με τον Στάθη να συγκινεί με το πού θα προσφέρει τα χρήματά του, αλλά και τον Σοϊλέδη να βλέπει το λογαριασμό του να «φουσκώνει».

Οι εν λόγω παίκτες έδωσαν μια «μάχη»... σώμα με σώμα στην ψηφοφορία, ώστε να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο, με τα πάντα να κρίνονται στη λεπτομέρεια. Ο Στάθης, τελικά, ήταν ο θριαμβευτής, ίσως και ως ο πρώτος που καταφέρνει να ρίξει στο καναβάτσο τον πιο ισχυρό αγωνιστικά παίκτη, που αναμφισβήτητα ήταν ο Σοϊλέδης.

Survivor spoiler: Ο Ατζούν που αναλαμβάνει άμεσα δράση και οι πρώτες επαφές με τους φιναλίστ

Με την αυλαία να πέφτει, πάντως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του... σηκώνουν άμεσα μανίκια, καθώς πρέπει να ετοιμάσουν το Survivor All Star, που όλα δείχνουν πως θα αρχίσει το Σεπτέμβριο. Στόχος, μάλιστα, είναι να παρελάσουν πολλοί κορυφαίοι παίκτες του ριάλιτι... σε δύο δόσεις, με 31 στο σύνολο να συμμετέχουν, οι μισοί «εισβάλλοντας» στην αρχή στον Άγιο Δομίνικο και οι υπόλοιποι εισερχόμενοι στην πορεία.

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

Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά, ο Τούρκος παραγωγός θέλει και τους δύο φιναλίστ. Σας έχουμε ενημερώσει για το ποιους έχει ήδη ζητήσει για το All Star και, τώρα, θα προχωρήσει τις επαφές και με όσους έπαιζαν στο Survivor 5 και ξεχώρισαν. Ο Ατζούν εννοείται πως θέλει τον νικητή, αλλά ο Άρης θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παίξει με άλλους κορυφαίους του ριάλιτι, όπως ο Γκότσης ή ο Κατσούλης, με τον Ντάνο μάλλον να βρίσκεται εκτός νυμφώνος.

Σε κάθε περίπτωση, μετά το τέλος της βραδιάς η παραγωγή έκανε ήδη μια πρώτη κουβέντα και αμφότεροι εμφανίστηκαν θετικοί στο να συζητήσουν, αρκεί πρώτα να περάσουν λίγο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από όλη αυτή την περιπέτεια, που κράτησε 6.5 μήνες από την έναρξη του φετινού κύκλου. Η παρουσία, άλλωστε, των συντρόφων τους και η δυναμική στήριξη στην προσπάθειά τους, ήταν ενδεικτική πως η παραγωγή μπορούσε να τους πλησιάσει από τώρα και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, τόσο με τους δύο φιναλίστ όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor 5, που ενδιαφέρουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: