Survivor 5: Ντυμένη στα λευκά στον μεγάλο τελικό – Ετοιμάζεται για τον γάμο η Παναγιώταρου;

July 7, 2022

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στον μεγάλο τελικό του Survivor 5, θέλοντας να καμαρώσει τον καλό της, Στάθη Σχίζα αλλά και να τον εμψυχώσει παράλληλα καθώς είχε φτάσει στο δύσκολο και κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.



Το μοντέλο έκανε μια εντυπωσιακή άφιξη στο Γαλάτσι, η οποία θεωρήθηκε από τις καλοντυμένες της βραδιάς, φορώντας ένα λευκό φόρεμα, με ανοίγματα στην κοιλιά και με ένα φοβερό σκίσιμο στο πόδι. Για πολλούς το φόρεμα αυτό σχολιάστηκε συνδυαστικά με την ιδέα του νυφικού, μιας και της πάνε πολύ τα λευκά, εκείνη ωστόσο ήταν τόσο αγχωμένη με το που έφτασε που δεν ήθελε να κάνει τέτοιου είδους αναφορές.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – αποκλειστικό: Οργισμένη η Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή – Μουρμούριζε και εξαφανίστηκε

Το άγχος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου πριν δει τον Στάθη Σχίζα στο Survivor 5

Tα τρυφερά λόγια του Στάθη για το κορίτσι του

Οι δύο φιναλίστ του Survivor 5 παρακολουθούν τα βίντεο που έχει ετοιμάσει η παραγωγή για την πορεία των φετινών παικτών, ωστόσο έφτασε η στιγμή για τους ίδιους να έρθουν λίγο πιο κοντά με τα δύο πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία προηγουμένως έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση, και την Μαρία Αντωνά να καθίσουν δίπλα στους συντρόφους τους και η κίνηση του Στάθη Σχίζα μας έκανε να λιώσουμε.

Την σήκωσε στα χέρια και την τοποθέτησε στο κάθισμά της απαλά, ενώ όση ώρα μιλούσαν ο ένας για τον άλλο δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Εκείνη αποκάλυψε, μάλιστα, το χαρακτηριστικό του Στάθη που την έχει γοητεύσει, ενώ εκείνος συμπλήρωσε πως πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής του. Ο Σοϊλέδης στο άκουσμα αυτών υποστήριξε πως σύντομα θα έρθει και η πρόταση γάμου.

«Ο Στάθης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και αποδεικνύεται από τις πράξεις του και όχι από τα λόγια του. Με συγκινούσε κάθε φορά που τον έβλεπα να κερδίσει και να κρατάει χαμηλά το κεφάλι του, αυτό ήταν το πιο συγκινητικό για μένα», είπε αρχικά το μοντέλο.

Ενώ ο Σχίζας της εξομολογήθηκε: «Μέρα με τη μέρα την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ, είναι γυναίκα μου, γυναίκα της ζωής μου, αισθάνομαι ευλογημένος που την έχω δίπλα μου. Την αγαπώ πολύ και την έχω δίπλα μου σε όλα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: