Survivor 5: Πάει να… τα μαζέψει η Αντωνά για την αντίδρασή της – «Δεν έβγαλα κακία για τον Στάθη, αλλά…»

July 7, 2022

Η Μαρία Αντωνά έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης εξαιτίας της αντίδρασής της, μετά την ήττα του Άρη Σοϊλέδη στον τελικό του Survivor 5, με την ίδια να επιχειρεί μέσω της εκπομπής, όπου εμφανίζεται, να δικαιολογηθεί.



Η παρουσιάστρια μίλησε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στο λόγο, που έδειξε κατηφής, τονίζοντας πως το μόνο που ήθελε, ήταν να δείξει πως στενοχωρήθηκε για τον άνθρωπό της. Για την ιστορία, βέβαια, στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ξεκίνησε την κίνηση να χειροκροτήσει τον νικητή, αλλά… δεν την ολοκλήρωσε.

Survivor spoiler 07/07: Η Μαρία Αντωνά κατέστρεψε τον κόπο 6 μηνών του Άρη Σοϊλέδη! Η λάθος κίνηση που έφερε την ανατροπή και την ήττα!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 07/07: Η Μαρία Αντωνά κατέστρεψε τον κόπο 6 μηνών του Άρη Σοϊλέδη! Η λάθος κίνηση που έφερε την ανατροπή και την ήττα!

Survivor 5: Η τοποθέτηση της Αντωνά για την αντίδραση που συζητήθηκε

«Επειδή δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα για την αντίδρασή μου στον τελικό, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έβγαλα κακία για τον Στάθη, αλλά σηκώθηκε πάνω και στενοχωρήθηκε για τον Άρη μου. Ήταν κάτι αυθόρμητο, στενοχωρήθηκα απλώς για τον αγώνα του Άρη και αγκάλιασα μετά πίσω από τις κάμερες τον Στάθη και του μίλησα για το παιδί του», είπε αρχικά η Αντωνά, η οποία παρεμπιπτόντως είναι αλήθεια πως δεν έκρυβε το θυμό της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, στη συνέχεια, έσπευσε επίσης να τη δικαιολογήσει, λέγοντας πως «δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δικαιολογείσαι. Ο κόσμος παθιάζεται, αλλά δεν ξέρει τι μηνύματα λάμβανες όλο αυτό τον καιρό. Είναι δύσκολο να διαχειριστεί κάποιος όλη αυτή την κατάσταση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: