Survivor 5 – Άρης Σοϊλέδης: Η ηλικία, η καταγωγή, το επάγγελμα και ο προσωπικός του ''Γολγοθάς''

July 7, 2022

Όσο και αν όλα τα προγνωστικά μέχρι τον ημιτελικό τον θέλανε νικητή, τελικά την ημέρα του τελικού, Τετάρτη 6/7 το τοπίο άλλαξε και αντί για το όνομα του Άρη, ακουγόταν πιο έντονα του Στάθη. Εν τέλει, έγινε η ανατροπή και το έπαθλο του Survivor 5 το κέρδισε ο Σχίζας.



Σίγουρα, βέβαια, συνέβαλε στη νίκη του και η παρουσία της Παναγιώταρου στη ζωή του, την οποία έχει επιλέξει για αγαπημένη του και δεν άφηνε να φύγει από το πλευρό του στα διαλείμματα τόσο του ημιτελικού όσο και του τελικού.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – αποκλειστικό: Οργισμένη η Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή – Μουρμούριζε και εξαφανίστηκε

Από την άλλη, η αντίδρασή της Μαρίας Αντωνά, συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη, του οποίου δεν ακούστηκε το όνομά του ήταν απλά ανεκτίμητη (δείτε εδώ το βίντεο), την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος. Για τον νικητή μάθαμε κάποια πράγματα για τη ζωή του, ας δούμε τώρα ποιος είναι και ο παίκτης, που τόσο καιρό βγάζανε νικητή, κέρδιζε σχεδόν όλα τα αγωνίσματα και τελευταία στιγμή βρέθηκε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τρόπαιου αλλά δε τα κατάφερε.

Ποιος είναι λοιπόν ο Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1991 στην Θήβα. Είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος αμυντικός. έχει μια πορεία πάνω από δέκα χρόνων στο ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό και έκανε το ντεμπούτο του, ως επαγγελματίας, σε αγώνα της Super League. Στις 7 Ιουνίου 2014, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ και μετά από κάποιες μεταγραφές στις 2 Αυγούστου 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο έρωτάς του με την δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά έχει συζητηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό και οι δυο τους, όπως είδαμε, δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν, όταν βρέθηκαν από κοντά μετά από τόσους μήνες αποστάσεις. Η ίδια καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τον στήριζε και έδειχνε την αγάπη της.

Εκείνη ήταν, που είχε ανακοινώσει το πρωί της Τετάρτης 1/12 μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα πως ο σύντροφός της, δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή και απάντησε θετικά, μιας και αυτό το διάστημα δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο σε ομάδα. Έτσι, 22/1 βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ο ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, πλάνταξε στο κλάμα όταν προβλήθηκε στην εκπομπή απόσπασμα από την εξομολόγηση του Άρη για το θάνατο του αδερφού του από ναρκωτικά και του πατέρα του από όγκο στο κεφάλι.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, «Την ημέρα που κλειδώνω την μεταγγραφή μου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες»

«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες», εξομολογήθηκε ο Άρης στο συμβούλιο του νησιού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: