Survivor 5: «Η Παναγιώταρου μιλούσε ήρεμα ενώ η άλλη ούρλιαζε!» – Η πλήρης αποθέωση της Αλεξάνδρας στο Twitter – ΕΔΩ ΤΟΥΙΤΑΡΟΥΜΕ

July 8, 2022

Μπορεί ο Στάθης Σχίζας να σήκωσε το κύπελο και να ήταν νικητής του φετινού Survivor 5, ωστόσο και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποθεώθηκε εξίσου από το κοινό όχι μόνο για την στήριξή στον άνθρωπό της, καθώς διακριτικά και χωρίς καθόλου “ντόρο” υποστήριζε τον αγαπημένο της χωρίς να προκαλεί, και τα λόγια της ήταν πάντα μετρημένα και χωρίς καθόλου υπερβολές, κάτι που είχαν επισημάνει αρκετοί άνθρωποι και η χθεσινή βραδιά ήρθε να επιβεβαιώσει!



Το Twitter δόξασε την Παναγιώταρου

Πραγματικά, όπως φάνηκε και από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν έχασαν ούτε λεπτό από τον μεγάλο τελικό, όπως σχολίασαν την Αντωνά και την αντίδρασή της, σχολίασαν και εκείνη καθώς στην περίπτωσή της, έδειξαν την απερίγραπτη συμπάθεια και τον μεγάλο θαυμασμό τους προς το πρόσωπό της μέσω των σχολίων τους, για την ταπεινότητα που δείχνουν σαν ζευγάρι, αλλά και για τον χαρακτήρα της και τον τρόπου που μιλούσε εχθές χωρίς έπαρση και φωνές.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – αποκλειστικό: Οργισμένη η Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή – Μουρμούριζε και εξαφανίστηκε

«Την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ» – Η εξομολόγηση του Στάθη

Οι δύο φιναλίστ του Survivor 5 παρακολουθούν τα βίντεο που έχει ετοιμάσει η παραγωγή για την πορεία των φετινών παικτών, ωστόσο έφτασε η στιγμή για τους ίδιους να έρθουν λίγο πιο κοντά με τα δύο πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία προηγουμένως έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση, και την Μαρία Αντωνά να καθίσουν δίπλα στους συντρόφους τους και η κίνηση του Στάθη Σχίζα μας έκανε να λιώσουμε.

Την σήκωσε στα χέρια και την τοποθέτησε στο κάθισμά της απαλά, ενώ όση ώρα μιλούσαν ο ένας για τον άλλο δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Εκείνη αποκάλυψε, μάλιστα, το χαρακτηριστικό του Στάθη που την έχει γοητεύσει, ενώ εκείνος συμπλήρωσε πως πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής του. Ο Σοϊλέδης στο άκουσμα αυτών υποστήριξε πως σύντομα θα έρθει και η πρόταση γάμου.

«Ο Στάθης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και αποδεικνύεται από τις πράξεις του και όχι από τα λόγια του. Με συγκινούσε κάθε φορά που τον έβλεπα να κερδίσει και να κρατάει χαμηλά το κεφάλι του, αυτό ήταν το πιο συγκινητικό για μένα», είπε αρχικά το μοντέλο.

Ενώ ο Σχίζας της εξομολογήθηκε: «Μέρα με τη μέρα την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ, είναι γυναίκα μου, γυναίκα της ζωής μου, αισθάνομαι ευλογημένος που την έχω δίπλα μου. Την αγαπώ πολύ και την έχω δίπλα μου σε όλα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: