Survivor 5 – Τελικός: «Κάγκελο» όλοι οι παίκτες – Η επική φάρσα του Γιώργου Λιανού που δεν προβλήθηκε ποτέ από τον ΣΚΑΪ! (video)

July 7, 2022

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα κατά την άφιξή του στην Αθήνα με τους δημοσιογράφους, είναι ένας από τους παρουσιαστές που φημίζεται για το χιούμορ και τις ξεκαρδιστικές ατάκες που πετάει κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, αλλά και των σχολιασμών που κάνει γενικότερα.



Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές του στο Survivor 5, όπου προβλήθηκε και μία από τις πιο απίστευτες φάρσες που έκανε στους παίκτες κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου.

Survivor 5 - ημιτελικός: Τραγικός Τάκης! Η κίνηση προς τον Άρη Σοϊλέδη που ελάχιστοι παρατήρησαν! Τον «σταύρωσαν»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 - ημιτελικός: Τραγικός Τάκης! Η κίνηση προς τον Άρη Σοϊλέδη που ελάχιστοι παρατήρησαν! Τον «σταύρωσαν»

Η φάρσα του Γιώργου Λιανού στους παίκτες που δεν είχε προβληθεί ποτέ στο Survivor 5

Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να πειράξει όσους είχαν απομείνει λέγοντάς τους πως θα επέστρεφαν στο ριάλιτι επιβίωσης κάποια από τα πρόσωπα που είχαν ήδη αποχωρήσει. Ανέφερε πως έγινε ψηφοφορία στην Ελλάδα για εκείνους που θα ήθελαν να ξαναδούν να αγωνίζονται και αυτοί ήταν ο Βαλάντης, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ελισάβετ Σπανού.

Δεν κατάφερε, ωστόσο, να ολοκληρώσει την φάρσα, διότι ξέσπασε σε γέλια κοιτώντας τα σαστισμένα βλέμματα των διασήμων και των μαχητών, ενώ οι ίδιοι μόλις κατάλαβαν ότι αυτό δεν ισχύει ανακουφίστηκαν και άρχισαν να του φωνάζουν για το άγχος που τους προκάλεσε.

«Έπεσαν τα τσιμέντα» στην είσοδο Σοϊλέδη και Σχίζα - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 5 μόλις ξεκίνησε και σε λίγες ώρες θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής για φέτος, ο οποίος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Όλοι οι παίκτες, οι φίλοι αλλά και οι συγγενείς των 2 φιναλίστ έχουν ήδη φτάσει και ανυπομονούν να μάθουν το αποτέλεσμα.

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

Ο Γιώργος Λιανός, ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα, καλωσόρισε το κοινό, τους τηλεθεατές και τους Survivors και αποκάλυψε πως πρόκειται να εξελιχθεί μια φοβερή βραδιά και πως το καλύτερο το έχουν αφήσει για το τέλος. Λίγα λεπτά αργότερα, καλωσόρισε και τους 2 φιναλίστ, Άρη και Στάθη, οι οποίοι μόλις εμφανίστηκαν επικράτησε ο κακός χαμός!

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Τελικός: Ονειρεύεται την... κουλούρα η Ασημίνα - Ντυμένη νύφη με λευκό φόρεμα και ανθοδέσμη στα χέρια (photos)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: