Survivor 5: «Τον έδιωξαν και τον έφεραν στον ημιτελικό;» – Οργή του Twitter κατά της παραγωγής για την εμφάνιση του Κατσαούνη – ΕΔΩ ΤΟΥΙΤΑΡΟΥΜΕ

July 6, 2022

Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/7) με αρκετά ευτράπελα. Ένα από αυτά είχε να κάνει και με την παρουσία του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος είχε αποβληθεί από την παραγωγή πριν μερικούς μήνες λόγω του καυγά του με τον Τάκη.



Παρά την αποβολή του, ο Γιώργος Κατσαούνης δέχθηκε κανονικά πρόσκληση για τον ημιτελικό, και προφανώς για τον τελικό του Survivor 5, και εφμανίστηκε, ενώ έκανε και χιούμορ με τους συμπαίκτες του για το ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 τελικός 6/7: Τα λόγια είναι περιττά! Έχουμε τον νικητή

Τα σχόλια του Twitter για την παρουσία του Κατσαούνη στον ημιτελικό του Survivor 5

Εμφανίστηκε ο Τζον Λυγνός – Η αμηχανία του βλέποντας την Μυριέλλα με τον Κατσαούνη

Σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor 5 έδωσαν το παρών στον χθεσινό 5/7 ημιτελικό αλλά φυσικά και οι φίλοι και συγγενείς των φιναλίστ. Ανάμεσα σε όλους βρίσκεται και ο Τζον Λυγνός, ο φημολογούμενος σύντροφος της Μυριέλλας, το όνομα του οποίου ακούστηκε πάρα πολύ έντονα, λόγω του ειδυλλίου που είχε αναπτυχθεί στην αρχή του παιχνιδιού μεταξύ της Μυριέλλας και του Γιώργου Κατσαούνη.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς και λίγο μετά τα κλάματα της Μυριέλλας, παίχτηκε ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο στους παίκτες και του φλερτ τους, με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly να απαθανατίζει την αμηχανία του Τζον.

Φυσικά, εξαιρετικά αμήχανοι ήταν και οι δύο πρώην Survivors.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: