Survivor 5 – ημιτελικός: Έκοψαν γαμήλια τούρτα – Θα φάμε σύντομα κουφέτα από τον Μαρτίκα και την Βρισηίδα

July 6, 2022

Η βραδιά του ημιτελικού του Survivor 5 κυλάει ήρεμα, συμπεριλαμβάνοντας ωστόσο ορισμένες εκπλήξεις. Ο Γιώργος Λιανός μετά από κάθε βίντεο από τις στιγμές των παικτών απευθύνει τον λόγο σε αυτούς για να μάθει όλα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες. Έτσι, αφού παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τους έρωτες του παιχνιδιού, της Μυριέλλας και του Κατσαούνη (προκαλώντας ιδιαίτερη αμηχανία), αλλά και της Βρισηίδας με τον Μαρτίκα συγκεκριμένα, ένας άνθρωπος της παραγωγής εισέβαλε στο πλατό μεταφέροντας μία τούρτα.



Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα, το μοντέλο απάντησε στο πως προτιμάει τον Σπύρο σε σχέση με την εμφάνισή του όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και στη συνέχεια, αφού ο παρουσιαστής τους ρώτησε για την κατάσταση της σχέσης τους.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό – Ο παίκτης που αποχώρησε και οι 2 φιναλίστ

Η έκπληξη της παραγωγής για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα στον ημιτελικό του Survivor 5

Στη συζήτηση μπήκε και η κουβέντα για γάμο, ύστερα από τα λόγια του Τάκη Καραγκούνια για το ζευγάρι και για να πειράξουν τον φαρμακοποιό για την επιλογή του, έπαιξαν ένα βίντεο με όλες τις στιγμές που η Βρισηίδα γκρίνιαζε. Αμέσως μετά, ο άνθρωπος της παραγωγής μπήκε στη σκηνή μεταφέροντας μία τεράστια τούρτα για το ζεύγος και οι δυο τους ανέβηκαν να κόψουν τα πρώτα κομμάτια, όπως θα έκαναν σε έναν κανονικό γάμο.

Δεν σταμάτησαν να φιλιούνται

Πολλά έχουμε δει στον αποψινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 και μέσα σε όλα αυτά και τα τρυφερά τετ α τετ μεταξύ Σπύρου και Βρισηίδας, οι οποίοι φαίνεται πως ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, η Ευρυδίκη σχολίαζε συνεχώς πως το ζευγάρι δεν σταμάτησε να φιλιέται, με την ίδια μάλιστα να λέει στην Βρισηίδα και στον Σπύρο να φιληθούν και on camera προκειμένου να αποδείξουν ότι αυτό που έχουν μεταξύ τους είναι αληθινό μιας και πολλοί αναρωτιούνται! Τότε φυσικά η Βρισηίδα δεν έχασε ευκαιρία και “άρπαξε” τον Σπύρο και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί.

Διαβάστε επίσης: