Suvivor 5 – ημιτελικός: Λείπει η Μαρία Αντωνά – Τι συμβαίνει;

July 6, 2022

Όπως είδαμε πριν από λίγο, τα πρώτα πρόσωπα έφτασαν για τον ημιτελικό του Survivor 5, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι πρώην παίκτες, αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παράδειγμα αυτού είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που δεν θα μπορούσε να λείπει και να μην είναι στο πλευρό του αγαπημένου της Στάθη Σχίζα.



Παρόλα αυτά, η σύντροφος και μέλλουσα γυναίκα του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, δεν βρίσκεται εκεί και η ίδια θέλησε να εξηγήσει γιατί μέσα από ένα story της. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος βρίσκεται καθ’ οδόν, ωστόσο έχει “μπλέξει” στην κίνηση και δεν έχει καταφέρει να βρεθεί ακόμα δίπλα στον ποδοσφαιριστή και να του χαρίσει το χαμόγελό του πίσω.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – σοκ: Πρόταση γάμου στον ημιτελικό! Κι όχι για Βρισηίδα και Μαρτίκα

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για την απουσία της από τον ημιτελικό του survivor 5

Οι πρώτες φωτογραφίες από τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ο πρώτος που βρέθηκε εκεί, ντυμένος στα λευκά από πάνω μέχρι κάτω, ενώ σημαντική είναι και η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος είναι αρκετά απλός σε σχέση με την εικόνα που θα περίμενε κανείς αν λάβει υπόψιν του τον εκκεντρικό του χαρακτήρα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η Αθηνά Ευμορφιάδη, που επέλεξε να φορέσει ένα νέον πορτοκαλί φόρεμα με κοψίματα, το οποίο άφηνε τα τατουάζ στο χέρι της να φανούν. Τα πολύχρωμα πέδιλά της κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων και σίγουρα είναι μία εμφάνιση που θα σχολιαστεί, ειδικότερα μετά από την άκρως αποκαλυπτική της εμφάνιση στα μπουζούκια.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και ο Γιώργος Ταλάντσεβ, φορώντας ένα χακί πουκάμισο συνδυασμένο με χακί παντελόνι, ενώ τον λαιμό του στόλισε με ένα κολιέ. Φυσικά, λόγω της ώρας, παρευρέθηκε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακών γυαλιών ηλίου. Μάλιστα, στους ίδιους χρωματισμούς κινήθηκαν και ο Γιώργος Κατσαούνης, αλλά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Γιώργος Κατσαοάνης μεταξύ άλλων μίλησε για την Μυριελλα αλλά κι για τον Τάκη και τόνισε πως δεν έχουν μιλήσει και δεν πρόκειται. Επίσης ανέφερε πως θεωρεί άδικη την αποχώρηση του κι θα έβλεπε τον εαυτό του στον ημιτελικό αν δεν είχε γίνει το θέμα με τον τσακωμό τους.

Ο Τάκης από την άλλη έκραξε Σοιλεδη και Κατσαούνη και για νικητή θέλει τον Στάθη. Ο Εμμανουήλ αποκάλυψε πως πρόκειται να ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις για απόψε κ αύριο ενώ ξέσπασε για την ηλικία που τον ρωτάνε συνέχεια ωστώσο δεν αποκάλυψε κάτι παραπάνω ενώ είπε πως φόρεσε επίτηδες την συγκεκριμένη μπλούζα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: