Survivor 5 – ημιτελικός: Πρόλαβε στο τσακ! Η άφιξη της Μαρίας Αντωνά στο γήπεδο

July 6, 2022

Η Μαρία Αντωνά ενημέρωσε λίγα λεπτά πριν τους ακόλουθούς της στο Instagram πως είχε καθυστερήσει να φτάσει στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, παρά το γεγονός πως όλοι οι υπόλοιποι ήταν ήδη εκεί, ενώ περισσότερο απ’ όλους την περίμενε με ανυπομονησία ο Άρης Σοϊλέδης.Κατάφερε, όμως, να φτάσει στην τοποθεσία που πραγματοποιείται ο ημιτελικός του Survivor 5, φορώντας ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα, σε στενή γραμμή. Μαζί της βρίσκεται η φίλη της και αμέσως έτρεξαν να βρουν τις θέσεις τους για να προλάβουν την παρουσίαση των βίντεο του συντρόφου της.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 5/7: Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα πριν από τον ημιτελικό

Η άφιξη της Μαρίας Αντωνά στον ημιτελικό του Survivor 5

«Δεν ήταν ομολογώ το καλύτερο 6μηνο»

H Μαρία Αντωνά θέλησε έτσι να κάνει έναν απολογισμό αυτών των μηνών που ήταν χώρια με τον σύντροφό της και δημοσίευσε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Λίγες ώρες πριν τον συναντήσει εκφράζει για άλλη μία φορά την αγάπη της και την ευγνωμοσύνη της για αυτόν τον άντρα σε μία μακροσκελή ανάρτηση με τρεις κοινές φωτογραφίες τους.

«Έφτασε ο καιρός… καιρός που πέρασε δύσκολα για εμένα .. αν και άνθρωπος των media γνωρίζοντας πως λειτουργεί τηλεοπτικά ένα προϊόν, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και την (υπέρ) έκθεση.. πήραμε από κοινού την απόφαση ο Άρης φέτος να συμμετέχει στο #survivor..

Αντιμετώπισα συνέπειες όπως απόσταση, μοναξιά, αποχωρισμό αλλά χωρίς καμία σκέψη ενθάρρυνα τον Άρη να το κάνει γιατί ήξερα τις αθλητικές του επιδόσεις που πλέον έχετε δει και ξέρετε κι εσείς ότι θα ήταν αυτές που θα τον οδηγούσαν σήμερα μέχρι εδώ, άλλωστε δίπλα στον Άρη πάντα ήμουν ένα κορίτσι που ήθελα να τον βλέπω να πετυχαίνει να χαίρεται να γελάει και να είναι ευτυχισμένος .. ήταν μέρος της ευτυχίας μου!

Ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα και αν με ρωτάτε η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης είναι να βλέπεις τον άνθρωπο σου να επιτυγχάνει .. ποσό μάλλον όταν έχει περάσει τόσο δύσκολα στην ζωή του !

Δεν ήταν ομολογώ το καλύτερο 6μηνο της ζωής μου διότι μπήκα στην διαδικασία να κρατήσω στα χέρια μου ό,τι πιο πολύτιμο έχω, την ίδια μου την σχέση .. να υποστηρίξω και να δικαιώσω αυτό το παιδί σε όλα , σε αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε που πολλές φορές μέσα σε αυτά ήμουν κι εγώ ονομαστικά .. και όλα αυτά μπροστά σας καθημερινά μέσω την τηλεοπτικής μου συμμετοχής είδα κι εγώ μαζί με εσάς και άκουσα πράγματα και καταστάσεις τρομερά πληγωτικές!

Και πάνω από όλα .. μόνη μου. Σήμερα όμως δεν θα είμαι μονή μου , έτσι σαν βράχος θα σταθώ δίπλα του μαζί με όλους εσάς που ήσασταν η δίκη μου δύναμη και το δικό μου χαμόγελο για να τον καμαρώσουμε και να τον χειροκροτήσουμε .. όλοι μαζί .. για όλα όσα πέρασε .. και ξεπέρασε .. και μαζί με αυτόν κι εγώ ! Σας Αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα .. Καλή επιτυχία αγάπη μου»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: