Survivor 5: «Μαχήτρια και βουνό μου…» – Ο Χρήστος Δάντης διαλύει τις αμφιβολίες της Ασημίνας για την σχέση τους

July 5, 2022

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor 5, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να δείξει για άλλη μία φορά, δημόσια, την στήριξή του προς την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα και αυτή τη στιγμή η παραμονή της στην τελική τριάδα κρίνεται από την ψήφο του κόσμου.



Έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμές της παίκτριας του ριάλιτι και έγραψε λίγα λόγια για εκείνη στην προσπάθειά του να της ευχηθεί καλή επιτυχία. Έτσι, παρά τις ανησυχίες της 22χρονης, φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει ανάμεσά τους και πάντα θα είναι στο πλευρό της.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 5/7: Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα πριν από τον ημιτελικό

Το μήνυμα στήριξης του Δάντη για την Ασημίνα στο Survivor 5

«Μαχήτρια και βουνό μου Καλή Επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά για την σύντροφό του.

«Ο Χρήστος έμαθε για τη συμμετοχή μου…»

Ο Γιώργος Λιανός στο σημερινό 30/6 συμβούλιο του νησιού ρώτησε τους πέντε παίκτες πώς προέκυψε η συμμετοχής τους στο Survivor. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο και την τόσο δυνατή εμπειρία αλλά και πότε το έμαθε ο Χρήστος Δάντης – ο οποίος την στηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όπως είπε, αρχικά το σκεφτόταν γιατί νόμιζε ότι είναι μικρή για να ζήσει όλο αυτό όμως στη συνέχεια σκέφτηκε ότι μία ζωή την έχουμε και ότι είναι κρίμα να χάσει μία τέτοια ευκαιρία.

«Στην αρχή φρίκαρα με την ιδέα του Survivor» είπε η Ασημίνα η οποία αποκάλυψε ότι το είπε στους γονείς της και τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη μόλις λίγες μέρες πριν φύγει.

Μάλιστα, όπως τόνισε, όταν το έμαθε ο γνωστός τραγουδοποιός φρίκαρε γιατί γνωρίζει ότι είναι πεισματάρα και θα έκανε πολύ καιρό να επιστρέψει όμως μετά αποφάσισε να τη στηρίξει σε κάθε της επιλογή.

Η Ασημίνα αναφέρθηκε και στα δάκρυα των γονιών της όταν χρειάστηκε να την αποχωριστούν καθώς γνώριζαν ότι θα έκαναν πολύ καιρό για να την ξαναδούν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: