Survivor spoiler 01/07: Ανατροπή στο Survivor 5 με γυναίκα νικήτρια; Αυτοί περνούν στον τελικό του Γαλατσίου

July 1, 2022

Survivor spoiler: Ο τελικός του Survivor 5 πλησιάζει, σε έναν κύκλο που για ακόμη μια φορά παρακολουθήσαμε… με κομμένη την ανάσα και θα κλείσει με μια μεγάλη βραδιά.



Λίγες ημέρες μένουν μέχρι ο Γιώργος Λιανός να ανοίξει τον φάκελο της παραγωγής και να προσφωνήσει το όνομα του μεγάλου νικητή. Εκείνου που θα κερδίσει όχι μόνο τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η αγωνία των παικτών κορυφώνεται και ανασύρουν στιγμές που έζησαν κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Τα μάτια της τα λένε όλα: Φωτό-σοκ της μικρής Τζωρτζίνας μετά την απόπειρα δολοφονίας της στο νοσοκομείο!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τα μάτια της τα λένε όλα: Φωτό-σοκ της μικρής Τζωρτζίνας μετά την απόπειρα δολοφονίας της στο νοσοκομείο!

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν 7 μήνες πριν, στα τέλη του Δεκέμβρη του 2021, όπου ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, επιχειρηματίες, τραγουδιστές, μοντέλα, ένας μάγειρας και ένας δημοσιογράφος, ταξίδεψαν στις μαγευτικές παραλίες της Καραϊβικής με έναν και μόνο στόχο, τη νίκη.

Ορισμένοι έφυγαν νωρίς, κάποιοι άλλοι μπήκαν δυναμικά, προέκυψαν τσακωμοί, έρωτες, τραυματισμοί, διαμάχες, αλλά κυρίως οι παίκτες του φετινού διαγωνισμού χάρισαν στο κοινό στιγμές έντασης στους στίβους μάχης. Όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν τόσο για τους εναπομείναντες παίκτες όσο και για την παραγωγή που για μια ακόμη σεζόν έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Αν νομίζετε πως τις τελευταίες τους μέρες στο νησί, Διάσημοι και Μαχητές θα τις περάσουν χαλαρά, πάνω σε μια αιώρα πίνοντας κοκτέιλ, μάλλον έχετε μπερδευτεί. Τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: