Survivor 5: «Μου είπε ότι πρέπει να σε βγάλω έξω» – Η Σταυρούλα ''αδειάζει'' τον Άρη

June 30, 2022

Μετά τη νίκη και το σκηνικό μεταξύ Άρη και Σταυρούλας, παρόλο που εξέφρασε ο καθένας την άποψη του δημόσια, η Σταυρούλα θέλησε να κάνει δηλώσεις και στις κάμερες ”δίνοντας” τον Άρη.



«Θεωρώ πως η νίκη του δεν ήταν τίμια. Γύρισε και μου είπε γιατί όταν είχα ήδη δύο ζωές γύρισε και μου είπε ότι πρέπει να σε βγάλω έξω.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 trailer 30/6: Άσχημος τραυματισμός για τον Σοϊλέδη! Ξεσπούν σε κλάματα οι παίκτες

Παίζουν ο Άρης με την Ασημίνα και από κει που δεν ήταν άστοχος έκανε τις αστοχίες της ζωής του. Θεωρώ ότι “έδωσε” το παιχνίδι ξεκάθαρα. Μπορεί να λέει ότι είναι εθισμένος με τη νίκη αλλά το χθεσινό παιχνίδι το έδωσε ξεκάθαρα».

Η Σταυρούλα ”κράζει” τον Άρη στο Survivor 5

«Δεν σε συμφέρει να πας με μένα στον τελικό. Το θεωρώ κουτοπόνηρο και μετά, είσαι άντρας; Βγες και παραδέξου το! Μην προσπαθούν να παίξουν με τη νοημοσύνη μου και του κόσμου. Τι νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι;» είπε η Σταυρούλα.

Το σκηνικό μεταξύ Σταυρούλας και Άρη στο αγώνισμα

Στο αποψινό επεισόδιο 29/6 του Survivor 5, ξεκίνησε και όλοι βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την προτελευταία ασυλία, που ξέρουμε ποιος κερδίζει όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει. Κατά τη διάρκεια του run μεταξύ Άρη και Σταυρούλας, έγινε ένα σκηνικό.

«Τόσο καιρό να ποιος σας κερδίζει! Αυτό είναι που σας χαλάει!» με τη Σταυρούλα να απαντά «Άμα έχεις νεύρα…» και τον Άρη να της λέει «Έγινε Σταυρούλα!»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: