«Λύγισε» η Ιωάννα Μαλέσκου: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ – Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, θα μου λείψετε»

June 30, 2022

«Λύγισε» η Ιωάννα Μαλέσκου: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ – Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, θα μου λείψετε»


διαφ.
Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου την ώρα της μαγειρικής και αποχαιρετώντας...

διαφ.
Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου την ώρα της μαγειρικής και αποχαιρετώντας...

Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου την ώρα της μαγειρικής και αποχαιρετώντας τον σεφ της, Δημήτρη Μακρυνιώτη στο Love it. Συγκινημένη και κάνοντας έναν δικό της μικρό απολογισμό για τα δύο χρόνια παρουσίας της στον ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους τους συνεργάτες της.«Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η ζωή έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις κι εγώ κρατάω πάντα την πιο γλυκιά εκδοχή αυτών που συμβαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα, γιατί είσαι ένας καλός και σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το Α και το Ω. Το γεγονός ότι είσαι άριστος επαγγελματίας, αυτό το απογειώνει. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το συμμαζέψω από πουθενά. Σ’ αγαπώ και χαίρομαι που έχω κάνει έναν αληθινό φίλο. Σε ευχαριστώ για όλα, ξέρεις εσύ. Το αξίζεις ρε Δημήτρη» ανέφερε αρχικά, με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη να αποκαλύπτει ότι μέλη της ομάδας της εκπομπής του έλεγαν ότι θέλουν να ξανασυνεργαστούν μαζί της.

Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν… Και ξέρεις γιατί με συγκίνησες σήμερα; Γιατί ο κόσμος κατά καιρούς έχει διαβάσει πολλά να λένε, ή να νομίζουν ότι λένε οι συνεργάτες μου για μένα, και ίσως αυτό να με πικραίνει πραγματικά γιατί εγώ ξέρω τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε κι αυτούς που δεν βλέπετε».

Σε αυτό το σημείο, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

«Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στενοχωριέμαι όντως γιατί είμαι άνθρωπος που δένεται. Με την ιεροτελεστία μας. Που μπαίνω μέσα και λέω “σας μίλησα; Δεν σας μίλησα”. Όλα αυτά που σας κάνω… Θα μου λείψετε πάρα πολύ. Εύχομαι και στον καθένα ξεχωριστά, γιατί είναι τίμια πλάσματα που δουλεύουν για το μεροκάματο, τα καλύτερα».

 


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: