Survivor 5: "Νιώθω προδομένη" – Ρήξη στην σχέση Σταυρούλας και Νίκου Γιάννη

June 28, 2022

Χαμός επικράτησε για ακόμη μια φορά στο αποψινό 27/6 επεισόδιο του Survivor 5, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά την Σταυρούλα και τον Νίκο Γιάννη. Ο δεύτερος ήταν αυτός που κέρδισε την αποψινή ατομική ασυλία και μπορούσε να σώσει έναν συμπαίκτη του.



Τελικά, όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο, ο Νίκος Γιάννης αποφάσισε να σώσει τον Στάθη κι όχι την Σταυρούλα, κάτι που την πλήγωσε αρκετά, μιας και η ίδια δεν θα του το έκανε ποτέ αυτό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τελικά, εκείνη και ο Άρης είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και αμέσως μετά την διαδικασία της ψηφοφορίας και των αποτελεσμάτων, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Σταυρούλα μιας και ήταν βουρκωμένη.

Η ίδια έβαλε ξανά τα κλάματα, τονίζοντας πως νιώθει πολύ προδομένη από την κίνηση του Νίκου Γιάννη. «Είμαστε κολλητοί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor. Δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο με τον Στάθη και αυτό με στεναχωρεί. Αυτό που νιώθω είναι απογοήτευση, νιώθω προδομένη», είπε χαρακτηριστικά.

Ρήξη στην σχέση Σταυρούλας και Νίκου Γιάννη

Βήμα βήμα πως θα αναδειχθεί ο νικητής

Μία εβδομάδα και κάτι έμεινε μέχρι το μεγάλο φινάλε του Survivor 5 και η παραγωγή αποφάσισε να περιπλέξει λίγο τα πράγματα. Έτσι, η διαδρομή μέχρι τον ημιτελικό δεν αναμένεται να είναι καθόλου εύκολη για τους παίκτες που έχουν απομείνει.

Αυτή την εβδομάδα…διαβάστε αναλυτικά στο TV-24.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: