Survivor 5 spoiler 27/6: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

June 26, 2022

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει για το Survivor 5 και αναμένεται να δούμε τόσο νικητές της ατομικής ασυλίας, όσο και τους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτό και το Youweekly σας έχει όλα μα όλα τα spoilers!



Ο τελικός πλησιάζει απειλητικά -δείτε εδώ πότε- και μάλιστα την προηγούμενη φορά ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση -δείτε εδώ την τετράδα φαβορί-.

Βυθισμένη στο πένθος η Μαρία Σάκκαρη - Πολύ δύσκολες ώρες

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Βυθισμένη στο πένθος η Μαρία Σάκκαρη – Πολύ δύσκολες ώρες

Πάμε λοιπόν στα αποψινά & στα αυριανά…

Νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δικαιολογημένα θεωρείται κι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για φέτος. Στο τέλος λοιπόν του επεισοδίου, αναμένεται να δούμε τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση και αυτοί θα είναι ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη.

Οι 27/6 υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Την Δεύτερα 27/6 ωστόσο αναμένεται ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5 και το Youweekly σας έχει αποκαλύψει εδώ και ώρες που ο παίκτης που κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία και αυτός είναι ο Νίκος Γιάννης!

Πάμε τώρα στα ακόμη πιο σημαντικά….

Στο τέλος του συμβουλίου θα αναδειχθούν ακόμα 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση, μιας και έχουμε ξανά ισοψηφία και αυτή σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα είναι ο Άρης και η Σταυρούλα!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: