Αποκάλυψη Soulas Glamorous — Ο πραγματικός λόγος που έπαιξαν ξύλο Light & SNIK στα #MadVMA22

June 25, 2022

Αποκάλυψη Soulas Glamorous — Ο πραγματικός λόγος που έπαιξαν ξύλο Light & SNIK στα #MadVMA22Τι αποκάλυψε η γνωστή διαδικτυακή περσόνα.Από ασύλληπτη έκρηξη βίας σημαδεύτηκαν τα φετινά βραβεία Mad. Ο Light πλακώθηκε στο ξύλο με τον SNIK λίγο πριν την απονομή ενός βραβείου από την Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Έλενα Παπαρίζου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχώρησε από την εκδήλωση εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για όσα έγιναν. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν μπροστά στο σκηνικό του ξύλου ενώ φήμες τη θέλουν να κινείται δικαστικά για όσα συνέβησαν αφού τραυματίστηκε.

Άπαντες αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο οι δύο καλλιτέχνες πλακώθηκαν στο ξύλο.

Όπως φαίνεται δεν υπήρξε συγκεκριμένη αφορμή για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των βραβείων. Η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού γνωστοποίησε και τις πληροφορίες που είχε για το σκηνικό ανάμεσα σε Light και SNIK.

Όπως είπε, ο SNIK έστειλε μπράβο και έκανε χρήση βίας προς τον Light και ο τελευταίος πήγε να ανταποδώσει. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Soula Glamorous ο SNIK ήταν εκείνος που πήγε σε βραβεία έτοιμος για καβγά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: