Η λύση του μυστηρίου: Γι’ αυτό ο Valentino δεν είχε κονσόλα μπροστά του στα #MadVMA22 κι έπαιζε στον αέρα

June 25, 2022

Η λύση του μυστηρίου: Γι’ αυτό ο Valentino δεν είχε κονσόλα μπροστά του στα #MadVMA22 κι έπαιζε στον αέρα



Η εικόνα προκάλεσε άπλετο γέλιο.



Άπλετο γέλιο και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η εμφάνιση του Valentino στη σκηνή των #MadVMA22, με την εικόνα του γνωστού DJ να… κοπανιέται on stage κουνόντας τα χέρια του σα να δουλεύει πάνω σε κονσόλα… χωρίς κονσόλα, σε ένα άδειο τραπέζι, να γίνεται viral σε δευτερόλεπτα.

Μπορεί το ξύλο που έπεσε ανάμεσα σε Snik και Light να προκάλεσε οργή για τα πρότυπα που παρουσιάζονται σε νέα παιδιά, όμως, δεν ήταν το μοναδικό γεγονός που «σφράγισε» τα «MAD VMA».

Ήταν και το περιστατικό όπου ο DJ Valentino εμφανίστηκε να παίζει μουσική χωρίς κονσόλα, πατώντας κουμπιά… στον αέρα.

Μάλιστα πολλοί χρήστες στο Twitter έσπευσαν να το σχολιάσουν αρνητικά με τον DJ να απαντά στα σχόλια και να προσπαθεί να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Χρήστης στο Twitter ανέβασε το βίντεο και σχολίασε «Δεν πάει πιο χαμηλά!».

Ο Βαλεντίνο αποφάσισε να απαντήσει λέγοντας: «Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ».

Ο χρήστης του Twitter επέμεινε και του είπε ότι ένα τηλεοπτικό σόου, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος είναι χαζός λέγοντας στον Βαλεντίνο: «Είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι» .

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό, τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου», συνέχισε ο Βαλεντίνο και στο τέλος πρόσθεσε: «Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: