Σοκαριστικές Εικόνες: Αεροπλάνο Προσγειώθηκε Με Την «Κοιλιά» Και Πήρε Φωτιά (vid)

June 24, 2022

Σοκαριστικές Εικόνες: Αεροπλάνο Προσγειώθηκε Με Την «Κοιλιά» Και Πήρε Φωτιά (vid)Τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το αεροπορικό ατύχημα στο Μαϊάμι.
Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι.Το αεροπλάνο χτύπησε σε ένα μικρό κτίριο και έναν πύργο επικοινωνιών, ενώ στη συνέχεια σύρθηκε με την «κοιλιά» του στον διάδρομο προσγείωσης προτού τυλιχθεί στις φλόγες.

Επρόκειτο για αεροπλάνο της Red Air, μιας οικονομικής αεροπορικής εταιρείας που ιδρύθηκε πέρυσι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στο αεροσκάφος της Red Air βρίσκονταν 126 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος όταν συνέβη το ατύχημα.

Τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα.

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα» δήλωσε η Πάολα Γκαρσία στο CBS Miami. «Υπήρχε ένας ηλικιωμένος άνδρας δίπλα μου και τον αγκάλιαζα. Ήταν φρικτό», πρόσθεσε. «Χτυπούσαμε από τη μια πλευρά στην άλλη και όλα τα παράθυρα έμοιαζαν να έσπαγαν και μετά όλα ήταν μια χαρά. Τότε οι επιβάτες άρχισαν να τρέχουν και εγώ πήδηξα έξω και άρχισα να τρέχω γιατί προκλήθηκε και φωτιά», συμπλήρωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: