Τους Γύρισαν την Πλάτη: Αυτόι Είναι Οι 2 Τραγουδιστές που Αποχώρησαν έξαλλοι από τα MadVMA μετά τη συμπλοκή SNIK – Light (Pics)

June 24, 2022

Τους Γύρισαν την Πλάτη: Αυτόι Είναι Οι 2 Τραγουδιστές που Αποχώρησαν έξαλλοι από τα MadVMA μετά τη συμπλοκή SNIK – Light (Pics)


διαφ.
Από θλιβερά επεισόδια σημαδεύτηκε η φετινή απονομή των Mad Video Music Award...

διαφ.
Από θλιβερά επεισόδια σημαδεύτηκε η φετινή απονομή των Mad Video Music Award...

Από θλιβερά επεισόδια σημαδεύτηκε η φετινή απονομή των Mad Video Music Awards. Λίγο πριν την απονομή ενός βραβείου ο SNIK με τον Light ήρθαν στα χέρια. Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους και τρομερής εκδήλωσης βίας.Η Έλενα Παπαρίζου, που ήταν μπροστά στο περιστατικό, τραυματίστηκε. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκδήλωση εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή της.

Λίγες ώρες μετά το ξύλο, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Έλενα Παπαρίζου θα κατέθετε μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» διέψευσε ότι η τραγουδίστρια θα κινηθεί νομικά. «Το περαστικό που συνέβη είναι πολύ λυπηρό, για αυτό και η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε. Δεν θα καταθέσει μήνυση», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Από την εκδήλωση αποχώρησε και ο Νίκος Βουρλιώτης. Ο τραγουδιστής μετά τα όσα συνέβησαν έφυγε αηδιασμένος ενώ λίγο αργότερα μέσω instastories εξήγησε τι συνέβη.

«Σήμερα πήγα στα MAD VMA’s με σκοπό να παρουσιάσω το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του καναλιού, όχι μόνο γιατί ήμουν μέλος αυτής της τηλεοπτικής ομάδας από το ξεκίνημά του αλλά κι επειδή είχα τη χαρά να πάρω αυτό το βραβείο πολλές φορές στο παρελθόν στην πολύχρονη καριέρα μου. Ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη μαγεία των βραβείων που τόσο έχει λείψει απ’ όλους μας… Είχα μάλιστα προετοιμαστεί καλά…

Θα μιλούσα για τους FFC, για TXC, για Ημίζ, για Razastarr αποδίδοντας τα εύσημα στα ιστορικά hip hop ονόματα της χώρας και θα ένιωθα χαρά και υπερηφάνεια λέγοντας ότι “σήμερα το hip hop είναι η πιο δημοφιλής μουσική στην Ελλάδα” δίνοντας τη σκυτάλη σε όλα αυτά τα νέα παιδιά με τα εκατομμύρια streams και views.

Και λίγο πριν ανέβω στη σκηνή, βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξύλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά. Δυστυχώς η «μπάλα» πήρε και τους παραδίπλα παριστάμενους, είτε ήταν η Έλενα Παπαρίζου είτε κάποια παιδιά που εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες. Και οι κάμερες γράφουν. Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥ, και της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε «πάτημα»!!! Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή.

Όχι, δεν απολογούμαι. Μόνο υπόσχομαι με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά. Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλή:

Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down”!!! Νίκος Βουρλιώτης a.k.a NiVO», έγραψε ο Νίκος Βουρλιώτης.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: