Ραγδαίες εξελίξεις με το Survivor All Star – Πότε θα βγει στον αέρα και κάθε πότε θα προβάλλεται

June 24, 2022

Μπορεί το Survivor 5 να μην έχει τελειώσει ακόμη (δείτε πότε θα γίνει ο τελικός), ωστόσο, οι συζητήσει είναι πυρετώδεις για το Survivor All Star. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι “βόμβα” και όλοι περιμένουν πως και πως να δουν ποιοι θα πουν το μεγάλο “ναι”.



Οι τελευταίες πληροφορίες, τις οποίες μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα, θέλουν το ριάλιτι να επιστρέφει πιο νωρίς από ότι συνήθως…

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η ανάρτηση της Μοιραράκη για τον σύζυγό της 2 εβδομάδες πριν

Πότε θα βγει στον αέρα το Survivor All Star και γιατί

Οι λιγοστές συμμετοχές για το Love Island προσέφεραν γόνιμο έδαφος για την επιστροφή του Survivor All Star και έτσι το Σεπτέμβρη το ριάλιτι επιβίωσης θα πάρει την θέση του με το κανάλι να τρέχει να προλάβει να το βγάλει στον αέρα.

Με αφορμή τον πολυαναμενόμενο, ελληνικό τελικό ο Ατζούν ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και σκοπεύει κατά την παραμονή του να αναζητήσει τους παλαίμαχους που θα συμμετέχουν στο All Star και να κλείσει τα «χρυσά» deals με τους παίκτες, συμβόλαια που αναμένεται να «χτυπήσουν» γερά στην τσέπη του Τούρκου παραγωγού.

Και αυτός είναι ο λόγος που το ριάλιτι θα προβάλλεται 7 ημέρες την εβδομάδα ούτως ώστε να αποσβέσει ταχύτατα ο Ατζούν.

Στο All Star ο Κόρομι;

Έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά ονόματα, που θα συμμετέχουν και κάποια είναι πολύ ευχάριστα προς το κοινό.

Ένα λοιπόν, από αυτά μέλλει να είναι ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος παραδέχτηκε τη Δευτέρα 20/6 στο Super Κατερίνα, πως έχει κάνει συζητήσεις απλώς δε μπορεί να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο, που δήλωσε με πλήρη ειλικρίνεια είναι πως τα χρήματα είναι το βασικότερο κίνητρο για να πει το ναι, καθώς το ίδιο ανέφερε πρόσφατα και άλλη μια πρώην παίκτρια.

«Όλα είναι υπό συζήτηση. Έχουν ακουστεί πολλά. Το οικονομικό είναι που θα παίξει ρόλο στο αν θα πάω ή όχι στο all star. Μόνο αυτό. Τα άτομα με τα οποία θα χαιρόμουν να είμαστε στην ίδια ομάδα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Παύλος Γαλακτερός, ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Καρολίνα, η Ελένη, η Νικολέττα…»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: