Έλεγαν Σε Όλους Να Μην Αγγίζουν Αυτή Τη Γάτα Και Ένας Άντρας Δεν Άκουσε

June 25, 2022

Έλεγαν Σε Όλους Να Μην Αγγίζουν Αυτή Τη Γάτα Και Ένας Άντρας Δεν Άκουσε



Σύμφωνα με έναν άνδρα: Όλοι στο συγκρότημα διαμερισμάτων που έμενα ήξεραν ποιος ήταν ο Άσχημος. Ο άσχημος αγάπησε τρία πράγματα στον κόσμο: Παλεύοντας, Τρώγοντας, Σκουπίδια και να πω, Αγάπη, γράφει fsrn.



Ο συνδυασμός αυτών των πραγμάτων σε συνδυασμό με ένα Η ζωή που πέρασε έξω είχε την επίδρασή της στον Άσχημο. Αρχικά, είχε μόνο ένα μάτι και εκεί που θα έπρεπε να ήταν το άλλο ήταν μια τρύπα που άνοιγε. Του λείπει επίσης το αυτί του από την ίδια πλευρά, το αριστερό του πόδι φάνηκε να έχει σπάσει άσχημα κάποια στιγμή. Και είχε θεραπεύσει σε μια αφύσικη γωνία, κάνοντάς τον να μοιάζει σαν να στρίβει πάντα στη γωνία. Η ουρά του έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό, αφήνοντας ένα μικροσκοπικό κούτσουρο το οποίο τρανταζόταν και το έστριβε συνεχώς.

Κάθε φορά που κάποιος έβλεπε τον Άσχημο, υπήρχε η ίδια αντίδραση: “Αυτή είναι μια άσχημη γάτα!” Όλα τα παιδιά προειδοποιήθηκαν να μην τον αγγίξουν. Οι ενήλικες του πέταξαν πέτρες ή προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ένα λάστιχο για να τον διώξουν. Αλλά ο Ugly είχε πάντα την ίδια ανταπόκριση. Θα στεκόταν εκεί και δεν θα κουνούσε μέχρι που ο σκληρός ξένος εγκατέλειπε το λάστιχο και τα βράχια και τον άφηνε μόνο του. . Αν τον σήκωνες, άρχιζε αμέσως να θηλάζει το πουκάμισό σου ή τα αυτιά σου, ό,τι έβρισκε. τα χάσκι του γείτονα. Δεν ανταποκρίθηκαν ευγενικά και τον τσάκισαν άσχημα.

Από το διαμέρισμά μου, μπορούσα να ακούσω τις κραυγές του και έτρεξα να τον βοηθήσω. Μέχρι να φτάσω εκεί, ήταν ξαπλωμένος εκεί, προφανώς η φτωχή ζωή του πλησίαζε στο τέλος της. Τον μετέφεραν στο σπίτι, φοβούμενος ότι το άγγιγμά μου τον πλήγωνε τρομερά. Τον άκουγα να λαχανιάζει και να παλεύει, αλλά μετά ένιωσα μια οικεία αίσθηση. Ο Άσχημος θήλαζε στο αυτί μου. Τον τράβηξα πιο κοντά μου και χτύπησε το χέρι μου με το κεφάλι του.

Μετά γύρισε το ένα του χρυσό μάτι προς το μέρος μου και μπορούσα να ακούσω τον ευδιάκριτο ήχο του γουργουρίσματος. Εκείνη τη στιγμή, νόμιζα ότι ο Άσχημος ήταν το πιο όμορφο, στοργικό πλάσμα που είχα δει ποτέ. Ο Ugly πέθανε στην αγκαλιά μου πριν προλάβω να τον φέρω μέσα, αλλά κάθισα εκεί και τον κράτησα για αρκετή ώρα μετά, σκεπτόμενος πώς ένα μικρό αδέσποτο με σημάδια και παραμόρφωση θα μπορούσε να αλλάξει τη γνώμη μου για το τι σημαίνει να έχεις καθαρότητα πνεύματος. Να αγαπώ τόσο ολοκληρωτικά και αληθινά.

Ο Ugly με δίδαξε περισσότερα για το να δίνω και να συμπονώ από ό,τι χίλια βιβλία, διαλέξεις ή αφιερώματα talk show.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: