Ξαναχτύπησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Η αριστερά φτερνίζεται και η ΝΔ παθαίνει πνευμονία – Έχει καταντήσει ένα καταπράσινο ποτάμι» (Video) – Πολιτική

June 24, 2022

Μια εβδομάδα μετά τον σάλο που ξέσπασε με την ανάρτηση της για την φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με μαγιό, που είχε σαν αποτέλεσμα την διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία, η Αφροδίτη Λατινοπούλου «ξαναχτύπησε» και έδωσε την δική της απάντηση.



Σε βίντεο της στο instagram αναφέρει:

«Έχει περάσει μια βδομάδα από το περίφημο στόρι στο Instagram, όπου καυτηρίαζα το πως παρουσιάζουν τα sites τη νοσηρή παχυσαρκία, δημιουργώντας λάθος πρότυπα στη χώρα μας. Αρκετοί με ρωτάτε τι συνέβη με τη ΝΔ, καθώς ακούστηκαν διάφορα στα ΜΜΕ.

Survivor trailer 26/06: «Δυστυχώς θα πρέπει να...» - Ανακοινώνει το μοιραίο ο Γιώργος Λιανός!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 26/06: «Δυστυχώς θα πρέπει να...» - Ανακοινώνει το μοιραίο ο Γιώργος Λιανός!

Είμαι μέλος της ΝΔ από το 2016 ως και σήμερα. Περίμενα λοιπόν από ένα κόμμα που έχω υπηρετήσει με συνέπεια να έχει τη στοιχειώδη ευθιξία αν διαφωνεί με τις θέσεις μου να βγει και να το πει ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές.

Η ΝΔ των αρίστων, όπως ευαγγελίζεται ο σημερινός αρχηγός της, υποτίθεται πως έχει καταστατικό λειτουργίας, γραμματέα, κομματικά όργανα, αλλά και διαδικασίες που υπηρετούνται πιστά.

Παρ’όλα αυτά στη δική μου περίπτωση δεν ακολουθήθηκε καμία διαδικασία από τις προβλεπόμενες και φυσικά δεν έγινε καμία διαγραφή, αφου κανένα όργανο δεν συνεδρίασε και κανένας γραμματέας δεν υπέγραψε καμία απόφαση διαγραφής.

Αντιθέτως, έδωσαν στα ελεγχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία sites διαρροές μέσω κύκλων που μου διαμήνυαν πως δεν θα ήμουν υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα.

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

Η απομάκρυνσή μου συνέβη για κάποιον από τους τρεις λόγους: Είτε γιατί η αριστερά φτερνίζεται, η ΝΔ παθαίνει πνευμονία και τρέχει να κάνει διγραφές στελεχών. Είτε γιατί πλέον το Μαξίμου υπηρετεί ξεκάθαρα την πολιτική ορθότητα και την ατζέντα των δικαιωματιστών. Είτε γιατί την απομάκρυνσή μου απαίτησε δύο φορές παρουσιάστρια πρωινάδικου του Mega, που όλοι γνωρίζουμε πόσο στενές σχέσεις έχει με τη ΝΔ, το κανάλι όπου εργάζεται».

«Δεν έκανα bullying»

Και κατέληξε:« Όμως γνωρίζανε καλά ότι λόγος διαγραφής δεν υπήρχε. Κανένας. Διότι, δεν έκανα τίποτα το επιλήψιμο. Εθιξα δύο σημαντικά ζητήματα. Το τεράστιο που αφορά την παχυσαρχία και το πως προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο-μαύρο κάποιοι δημοσιογράφοι στα πλαίσια της woke κουλτούρας. Τι θα λέγανε λοιπόν; Πως προσέβαλα την αξιοπρέπεια της Δανάης Μπάρκα; Αφού δεν την πρόσβαλα. Πως έκανα body shaming; Αφού δεν έκανα.

Η διαγραφή μου απαιτεί αιτιολόγηση, Όμως, στο Μαξίμου καταλάβανε πως μια τέτοια εξωφρενική εξήγηση για ενδεχόμενη διαγραφή μου θα εξαγρίωνε ακόμα περισσότερο τον κόσμο. Οπότε προσπάθησαν να με διώξουν μέσω κύκλων και μέσω διαρροών, ό,τι πιο άνανδρο έχω συναντήσει στην πολιτική μου καριέρα έως και σήμερα.

Λυπάμαι πολύ για την οβιδιακή μεταμόρφωση της ΝΔ από ένα κεντροδεξιό κόμμα σε ένα κόμμα που έχει καταντήσει ένα καταπράσινο ποτάμι, που υπηρετεί πιστά την ορθοπολιτική ατζέντα των Democrats της Αμερικής και σε λίγο θα ανταγωνίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος εξυπηρετεί καλύτερα τους επαγγελματίες δικαιωματιστές. Εκεί φυσικά δεν θα μπορούσα να ανήκω ποτέ».

View this post on Instagram

A post shared by Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: