Φρίκη στη Ζάκυνθο: Άντρας βρέθηκε νεκρός με κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην καρδιά!

June 24, 2022

Νεκρός με ένα κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην καρδιά του βρέθηκε 40χρονος από τη Ζάκυνθο, 100 μέτρα έξω από το σπίτι του. Παράλληλα, συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 46χρονης γυναίκας στο Κουκάκι από τον 53χρονο σύζυγό της.



Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία, καθώς είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την σύντροφό του, την οποία προειδοποίησε ότι θα αυτοκτονήσει. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι έρευνες για το περιστατικό και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Survivor trailer 26/06: «Δυστυχώς θα πρέπει να...» - Ανακοινώνει το μοιραίο ο Γιώργος Λιανός!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 26/06: «Δυστυχώς θα πρέπει να...» - Ανακοινώνει το μοιραίο ο Γιώργος Λιανός!

Οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν ανάστατοι και μιλούν για έναν άνθρωπο, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.

Άντρας βρέθηκε <a href=νεκρός με κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην καρδιά στη Ζάκυνθο" style="display:none;visibility:hidden;">Άντρας βρέθηκε <a href=νεκρός με κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην καρδιά στη Ζάκυνθο">
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: «Εστειλε ροζ βίντεο στον πρώην άνδρα της και στο σχολείο της κόρης της» - Το email με πορνογραφικό υλικό & η πλατφόρμα με κρυπτονομίσματα

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Για την ψυχική κατάσταση του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε, αλλά και τα φάρμακα τα οποία λάμβανε μίλησε ο δικηγόρος της γυναίκας που κατονομάζει ο αυτόχειρας στις επιστολές του και σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει, εκείνη τον έκανε να χάσει όλη την περιουσία του και να οδηγηθεί σε απόγνωση.

Ο δικηγόρος της 50χρονης γυναίκας, Κώστας Κόλτσης, μίλησε σε εκπομπή του MEGA και αναφέρθηκε στο email που απέστειλε ο αυτόχειρας σε πολλαπλούς παραλήπτες, όμως έκανε αναφορά και για παλιότερα μηνύματα που είχαν φτάσει στη γυναίκα.

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

«Υποβλήθηκε μία αναφορά στον προϊστάμενο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η εντολέας μου και η οικογένειά της τοποθετούνται απέναντι στο σημείωμα που απέστειλε ο αυτόχειρας. Προσκόμισαν περίπου 100 email που έστειλε ο αυτόχειρας στην εντολέα μου» ανέφερε.

Για να προσθέσει πως: «Ενα από τα έγγραφα που προσκομίσαμε στην Εισαγγελία ήταν ένα ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας τον Μάιο του 2021, στο οποίο ανέφερε ότι αυτοκτονεί, ότι συγχωρεί τους πάντες, ότι δεν φταίει κανείς για την απόφασή του αυτή και ότι είναι απόρροια της ψυχικής κατάστασής του και των φαρμάκων που ελάμβανε».

«Το βίντεο έφτασε στο σχολείο της 17χρονης»

«Η αυτοκτονία του άτυχου αυτού ανθρώπου, δεν σχετίζεται με οικονομικούς λόγους, πολύ περισσότερο με εκβιασμούς και κυκλώματα. Είναι αβάσιμο αυτό που ακούγεται ότι πήγε να πάρει την κόρη της από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Δεν έχει εμπλοκή με το πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Όταν έστειλε το σημείωμα αυτοκτονίας, είχαν χωρίσει ήδη, μετά την πρώτη τους επανασύνδεση.

Ο αυτόχειρας λίγο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, απέστειλε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο συμμετείχε η ίδια και ο 50χρονος, σε πλήθος ανθρώπων άγνωστων προς την ίδια, οι μόνοι γνωστοί ήταν μία πρώην εργοδότρια της κόρης της αλλά και ο πρώην σύζυγός της, με την υπόμνηση: "καμάρωσε τη γυναίκα σου". Το βίντεο αυτό πήγε και στο σχολείο της 17χρονης», πρόσθεσε ο κ. Κολτσής.

Διαλυνάς: Κύκλωμα μαστροπίας και εκβιασμών

Ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, αναφέρθηκε στο κύκλωμα μαστροπίας και εκβιασμών που φέρεται να δρα στη Θεσσαλονίκη. «Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι από ένα τραγικό συμβάν, ο οποίος μιλά για εκβιασμούς, για ανήλικους... Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε, δεν παρέδωσα στις εισαγγελικές αρχές τα στοιχεία που είχα γιατί προέκυψαν δύο ακόμη επώνυμες μαρτυρίες και επίσης δίνουν δύο στοιχεία με ονοματεπώνυμο από δύο γυναίκες – “αράχνες” οι οποίες, οργανώνουν τα πάρτι σε ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Διαλυνάς σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση της αυτοκτονίας του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. «Η ανήλικη είχε φύγει από το πάρτι ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο νοσοκομείο που ήταν άρρωστο το παιδί της».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: