Survivor 5: «Αυτό ήτανε κουφό» – Άρης και Ασημίνα σχολιάζουν τις υποψηφιότητες Σταυρούλας και Σπύρου

June 24, 2022

Στην αρχή του αποψινού επεισοδίου 23/6 του Survivor 5, αφού ακούσαμε τις δηλώσεις της Σταυρούλας, η Ασημίνα με τον Άρη και την Μαίη κάνανε ένα ”πηγαδάκι” πάλι στις καλύβες και σχολίαζαν τα χθεσινά συμβάντα στο συμβούλιο του νησιού και τους υποψήφιους, που βγήκαν στον τάκο.



«Πέρα από τη Σταυρούλα, βγάλανε και η παρέα του Σπύρου το Σπύρο. Ομολογουμένως δεν το περίμενα γιατί η Σταυρούλα είχε πει πως δε θέλει το Σπύρο αντίπαλο οπότε αυτό ήτανε κουφό», δήλωσε στις κάμερες η Ασημίνα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Ο παίκτης που αποχώρησε

Στη συνέχεια και ενώ κουβεντιάζανε με τον Άρη, εκείνος είπε: «Εγώ τους είπα ότι δείχνετε ομάδα χωρίς άποψη» ανώ στις κάμερες ανέφερε: «Η επιλογή του Σπύρου εμένα μου φάνηκε λογική αν και ο Σπύρος παραξενεύτηκε. Πίστευε πως εμείς τον ψηφίσαμε, όπως και τις άλλες φορές. Εγώ του είπα ”Σπύρο μου, μπερδεύεσαι, δε σε βγάλαμε εμείς στον τάκο αλλά η παρέα σου».

«Πλέον όλοι θέλουν να παίξουν στρατηγικά αλλά ενώ εγώ, ο Άρης και η Μαίη συσπειρωθήκαμε και βγάλαμε ένα αποτέλεσμα ενώ η άλλη τετράδα δεν ήταν τετράδα», συμπλήρωσε η Ασημίνα.

Το ”πηγαδάκι” Ασημίνας – Άρη στο Survivor 5

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε (23/6) από το Survivor 5

Πώς και πώς περιμένει το κοινό το σημερινό (23/6) επεισόδιο του Survivor 5, καθώς ο Γιώργος Λιανός πρόκειται να ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα, το Youweekly.gr σας έχει το οριστικό spoiler.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα (δείτε το εδώ), οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν ένα εξαιρετικό έπαθλο που τους έχει ετοιμάσει η παραγωγή (δείτε εδώ ποιος είναι ο παίκτης που θα το κατακτήσει).

Σύντομα όμως, η χαρά των παικτών γίνεται λύπη όταν φτάσουν στο συμβούλιου του νησιού. Η Ασημίνα, η Μαίη, ο Σπύρος και η Σταυρούλα είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και όπως είναι φυσικό, η αγωνία τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Άλλωστε βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο στο παιχνίδι και κάθε παίκτης θέλει να δώσει μία παράταση στην παραμονή του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να πάρουμε, απόψε θα γίνει η μεγάλη ανατροπή. Μετά από συνεχόμενες υποψηφιότητες, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης δε θα είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο πιο viral παίκτης του φετινού Survivor, έχει ήδη πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλλάδα…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: