Έλενα Παπαρίζου : Η Στιγμή Που Φυγαδεύεται Από Τον Καυγά Και Η Αποθέωσή Της Στο Twitter

June 24, 2022

Έλενα Παπαρίζου : Η Στιγμή Που Φυγαδεύεται Από Τον Καυγά Και Η Αποθέωσή Της Στο Twitter



Σκηνές ντροπής σημειώθηκαν στη διάρκεια των MAD VMA 2022, όπου ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα σε γνωστούς τράπερ. Μεταξύ τους ήταν και ο Snik και o Light, με τον τελευταίο να ζητά συγγνώμη αλλά να συμπληρώνει ότι έχει μάθει όταν του επιτίθενται να αμύνεται.



Η κατάσταση ξέφυγε με καρέκλες να εκσφενδονίζονται και να κρίνεται απαραίτητη η επέμβαση τρίτων. Κοντά στο σημείο της συμπλοκής βρισκόταν και η Έλενα Παπαρίζου με την τρομοκρατημένη τραγουδίστρια να φυγαδεύεται από τους διοργανωτές.

Το Twitter αποθεώνει την Έλενα Παπαρίζου για την απόφασή της να αποχωρήσει από τα βραβεία, με τους σχολιαστές να καταγγέλλουν παράλληλα τις εικόνες ντροπής…

«Έζησα από κοντά την ξεφτίλα των #MadVMA22. Βία μπροστά σε χιλιάδες παιδιά και εφήβους. Χειρότερο από την ίδια τη βία είναι η ανοχή σε αυτήν. Οι συγκεκριμένοι “καλλιτέχνες” τραγούδησαν κανονικά στη σκηνή, αντί να τους πετάξουν έξω. Δόξα στην Παπαρίζου που ήταν η μόνη που αποχώρησε», αναφέρει ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

Ένας άλλος σχολιαστής σημειώνει: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου να τρέχει πανικόβλητη ενώ παίζουν ξύλο δίπλα της κάτι καβαλημένοι πουθενατζήδες είναι ο ορισμός της ξεφτίλας, της κατάντιας και του πάτου που έχει πιάσει η Ελληνική μουσική. Πάνικ, όνομα και πράγμα #MadVMA22».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: