Τα πρώτα λόγια Light και SNIK μετά το άγριο ξύλο στα MAD VMA (Vids)

June 23, 2022

Τα πρώτα λόγια Light και SNIK μετά το άγριο ξύλο στα MAD VMA (Vids)


διαφ.
Ο καθένας έδωσε την εξήγησή του με τον δικό του τρόπο. Μετανιωμένο...

διαφ.
Ο καθένας έδωσε την εξήγησή του με τον δικό του τρόπο. Μετανιωμένο...

Ο καθένας έδωσε την εξήγησή του με τον δικό του τρόπο.Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Light στη σκηνή των βραβείων MAD ώρα μετά τον απίστευτο καβγά του με τον SNIK, με τον ίδιο να παίρνει το μικρόφωνο και να ζητά συγγωώμη για τις εικόνες που παρακολούθησαν οι θαμώνες.

Οι δύο τράπερς που… είχαν προηγούμενα μεταξύ τους, κατέληξαν να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβο Ντο στο Παλιό Φάληρο κατά τη διάρκεια του act της Τάμτας, με τις εικόνες να προκαλούν σοκ.

«Ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλον το κόσμο που ήταν εδώ πέρα σήμερα, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Μέχρι εκεί, 1000 συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτήν την διοργάνωση, μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά», είπε χαρακτηριστικά o Light, ξεκαθαρίζοντας πως ο SNIK ήταν εκείνος που του επιτέθηκε, με το πλήθος να τον γιουχάρει.

Ο SNIK, από τη μεριά, του ακολούθησε μία εντελώς διαφορετική οδό, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη και αποκαλώντας ειρωνικά τον Light «Κεντέρη», αφήνοντας να εννοηθεί πως αποχώρησε από τον καβγά… τρέχοντας και δεν έκατσε να παλέψει.

«Κεντέρη; Πού είσαι ρε Κεντέρη;», λέει ο SNIK στο βίντεο που ανήρτησε στα stories του.

@tasosbubis0 Να μην μαλώνετε να είστε αγαπημένα ????#madvideo #mpesfypgamw #fypシ゚viral #fy #light #snik #traper ♬ πρωτότυπος ήχος – tasosbubis0


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: