Survivor 5 Trailer (23/6): Δυστυχώς γίνεται γνωστό- Η ανακοίνωση του Λιανού αφήνει τους πάντες άναυδους

June 23, 2022

Το Survivor 5 επιστρέφει απόψε (23/6) με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο και το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένεται να γίνει ο κακός χαμός. Καθώς πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό οι παίκτες είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.



Αν νομίζετε πως τις τελευταίες τους μέρες στο νησί, Διάσημοι και Μαχητές θα τις περάσουν χαλαρά, πάνω σε μια αιώρα πίνοντας κοκτέιλ, μάλλον έχετε μπερδευτεί. Τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν τους αντιπάλους τους για να βρεθούν στον ημιτελικό, τον τελικό και κατά συνέπεια στη διακριτική ευχέρεια του τηλεοπτικού κοινού.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

MAD VMA 2022 – αποκλειστικό βίντεο: Η στιγμή που ο Light χώνει μπουνιά στον Snik και ξεκινάει ο χαμός

Προσοχή όμως! Λέγεται πως οι τελευταίοι αγώνες του ημιτελικού θα είναι πιο σκληροί από ποτέ και θα φέρουν τους διαγωνιζόμενους στο σημείο να αναμετρηθούν όχι μόνο με τους αντιπάλους τους αλλά και με τους ίδιους τους τούς εαυτούς.

Όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους παίκτες στον χώρο του αγωνίσματος, εκεί όπου τους ανακοινώνει πως τους περιμένει ένα πολύ δυνατό έπαθλο. Μόλις ακούν οι παίκτες τα ευχάριστα ενθουσιάζονται (δείτε εδώ ποιος είναι ο παίκτης που θα κερδίσει).

Τα πράγματα δυσκολεύουν ωστόσο στη συνέχεια, όταν οι διαγωνιζόμενοι μεταφέρονται στον χώρο όπου διεξάγεται το συμβούλιο του νησιού. Εκεί, ο Γιώργος Λιανός πρόκειται να τους ανακοινώσει, ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι (δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες).

Το trailer του Survivor 5 για σήμερα (23/6)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: