Survivor 5: «Δεν είχαμε ούτε μπάνιο…» – Η εξομολόγηση του Νίκου Γιάννη για τα παιδικά του χρόνια

June 23, 2022

Για ακόμα μια φορά στο Survivor 5 οι παίκτες έχουν αγωνία για το ποιος θα βγει στον τάκο και ποιος θα ψηφιστεί από το κοινό για να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς απόψε 22/6 αγωνίζονται για την ατομική ασυλία που θα τους οδηγήσει πιο κοντά στον τελικό (δείτε εδώ ποιος θα την κερδίσει).



Η περιπέτεια του Νίκου Γιάννη πριν το Survivor

Ωστόσο στο μυαλό του Νίκου Γιάννη δεν είναι αυτά αλλά οι δυσκολίες που βίωσε στην οικογένεια του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα του και τον έκανε να ξενυχτάει στο νοσοκομείο.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 23/5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

«Κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μία ασθένεια χειρότερη και από τον καρκίνο. Όταν μεγάλωσα εγώ, δεν είχαμε ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε μπάνιο με την κατσαρόλα», εξομολογήθηκε ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, η Θωμαίς Εμμανουηλίδου η δεύτερη, ενώ οι υπόλοιποι δυο (αφού θα έχουμε ισοψηφία) θα ανακοινωθούν στο σημερινό 22/6 επεισόδιο του Survivor 5 μετά το αγώνισμα για την τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία.

Δυο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό, η ανταγωνιστικότητα έχει μεγαλώσει. Παίκτες που ήταν φίλοι πλέον είναι εχθροί, ενώ και ο πισώπλατες μαχαιριές είναι πολλές. Πλέον βέβαια, το έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο και όπως είδαμε στο trailer τις κακίες τις λένε και μπροστά στο πρόσωπο του καθενός.

Μαζί με Ασημίνα και Μαίη, οι υπόλοιποι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος με την Σταυρούλα. Η κλίκα αναγκάστηκε να ψηφιστεί μεταξύ της, καθώς ο Άρης έχοντας κερδίσει τις δυο πρώτες ασυλίες σώζεται για αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα πληροφορίες μας η αποχώρηση είναι γυναικεία υπόθεση. Ο Σπύρος Μαρτίκας θα παραμείνει και αυτή την εβδομάδα στο παιχνίδι αφού το κοινό που τον στηρίζει είναι μεγάλο, ενώ από την άλλη η Ασημίνα όπως είδαμε την περασμένη εβδομάδα είχε μεγάλη στήριξη.

Φαβορί λοιπόν για να αποχωρήσουν είναι η Μαίη και η Σταυρούλα. Περισσότερο όμως θα λέγαμε η Σταυρούλα, καθώς πολλές φορές έχει προκαλέσει οργή στο Twitter.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: