Survivor 5: «Θέλω να κερδίσει το έπαθλο…» – Ο Γιώργος Ταλάντσεβ δίνει τον μεγάλο νικητή

June 23, 2022

Την Τετάρτη 22/6 ο Γιώργος Ταλάντσεβ πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη και βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι». Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την εμπειρία του μέσα στο παιχνίδι, αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ δήλωσε και το ποιον θέλει να δει νικητή του ριάλιτι.



Ποιον θέλει για νικητή του Survivor 5 ο Γιώργος Ταλάντσεβ;

«Είχα πει ότι θέλω να κερδίσει το έπαθλο η Μαίη γιατί θεωρώ είναι ένα λαϊκό κορίτσι και θα ήθελα να δω μια γυναίκα να σηκώνει το έπαθλο. Δεύτερον, επειδή έχω συζητήσει πολύ με την Μαίη και ξέρω ότι έχει τραβήξει πολύ κουπί στη ζωή της, θεωρώ ότι έχει παλέψει, έχει δώσει τα πάντα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 23/5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Δεν κέρδισε την πρώτη φορά και συνέχισε, δεν κέρδισε την δεύτερη φορά και ξαναπήγε… Μου αρέσει το πείσμα της και το γεγονός ότι είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ από το Survivor 5

Ο παίκτης που αποχώρησε στο 16/6 επεισόδιο του Survivor 5 ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ, παρόλο που ήταν ένα από τα φαβορί, με τον ίδιο έτσι να αποχαιρετά οριστικά το παιχνίδι, λίγο καιρό πριν τον τελικό (δείτε εδώ τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας).

Ο Γιώργος μπήκε στο Survivor στα μέσα Φεβρουαρίου και έμεινε στη νησί περίπου 16 εβδομάδες. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, αμειβόταν με 1.000 ευρώ την εβδομάδα οπότε επιστρέφει στον λογαριασμό του με 16.000 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: