Θάνατος Ίριδας: "Έμπλεξε και ρίχνει το μπαλάκι σε μένα…" – "Μπαλάκι ευθυνών" ανάμεσα σε Μητσέλου και Τσιόλα (video)

June 23, 2022

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος για το θρίλερ της Πάτρας με το πόρισμα των ιατροδιακστών να έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις και το “παιχνίδι ευθυνών” να έχει σημάνει έναρξη. Με την ευκαιρία, δείτε τα λόγια “καρφιά” της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη



Στην εκπομπή “LIVE NEWS” μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης (22/6) η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου που εξέτασε τα ιστολογικά της Ίριδας, υποστηρίζοντας ότι η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα της έκρυψε στοιχεία για την υπόθεση της Ίριδας.

Survivor spoiler 23/06: Μαζική σκούπα! Τέλος οι Σπύρος Μαρτίκας, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Νίκος Γιάννης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 23/06: Μαζική σκούπα! Τέλος οι Σπύρος Μαρτίκας, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Νίκος Γιάννης!

«Είμαι καλή παθολογοανατόμος και περιέγραψα όλα τα ευρήματα που είναι ίδια με αυτά που βρήκαν στην Αθήνα» σημείωσε η κυρία Μητσέλου, προσθέτοντας πως «η κυρία αυτή (σ.σ. η ιατροδικαστής) έπρεπε να συγκρίνει, τα δικά της ευρήματα με τα δικά μου και να γράψει την αιτία θανάτου».

«Εγώ δεν ευθύνομαι για την αιτία θανάτου» υπογράμμισε, εξηγώντας πως είναι «άλλη η δουλειά του ιατροδικαστή και άλλη η δουλειά του παθολογοανατόμου».

«Ρώτησα τι νεκροψιακά και τι νεκροτομικά ευρήματα είχε και μου είπε: “Δεν βρήκα απολύτως τίποτα” και βγαίνει η κυρία αυτή μετά από έναν χρόνο και λέει ότι είχε εκχύμωση στο χείλος και ένα πανάκι με αίμα. Εγώ αυτά δεν τα γνώριζα. Ευτυχώς που είμαι επιμελής στη δουλειά μου και περιέγραψα όλα αυτά που είδα στα ιστολογικά» συμπλήρωσε η Αντιγόνη Μητσέλου.

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

Παράλληλα, η κυρία Μητσέλου ανέφερε ότι η στάση της Αγγελικής Τσιόλα την εξέθεσε. «Εγώ όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία και με ρωτούσαν για τον φλεβόκομβο, δεν είπα τίποτα για τα υπόλοιπα ευρήματα για να μην την εκθέσω, αλλά η κυρία βγήκε και με εξέθεσε τόσο άσχημα. Εξέθεσε την υπόληψή μου, εξέθεσε την επιστημοσύνη μου και τα πάντα. Λοιπόν όχι, είναι καιρός και γω να ανταποδώσω κατά κάποιο τρόπο» συμπλήρωσε.

Επίσης, η Αντιγόνη Μητσέλου ανέφερε ότι ρώτησε αρκετές φορές την κυρία Τσιόλα αν υπήρχαν και άλλα ευρήματα, ωστόσο εκείνη απαντούσε αρνητικά. «Δεν βρήκα απολύτως τίποτα, ούτε νεκροψιακά, ούτε νεκροτομικά ευρήματα» ήταν η απάντησή της σύμφωνα με την παθολογοανατόμο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: