Πέγκυ Ζήνα: “Ο Light δεν είναι τραγουδιστής, μην τα μπερδεύουμε”

June 22, 2022

Πέγκυ Ζήνα: “Ο Light δεν είναι τραγουδιστής, μην τα μπερδεύουμε”



Η Πέγκυ Ζήνα ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τις πρόσφατες δηλώσεις του Light στις τηλεοπτικές κάμερες, καθώς αναφέρθηκε στο όνομά της. Ειδικότερα, ο light δήλωσε:



«Αν θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι ραπ. Τι θέλετε να σας πω; Μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά, Madonna, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή. Δεν μπορείς να ακούς αυτούς τους στίχους και όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με έναν τρόπο ανάλογο της μουσικής του, να σοκάρεσαι, να πέφτεις από τα σύννεφα και να λες δεν το περίμενα».

Η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε, λοιπόν, από την πλευρά της: «Δεν ακούει πολύ τραπ η κόρη μου αλλά υπάρχουν τραγούδια με στοιχεία τραπ που ακούει. Ο Light είναι τράπερ όχι τραγουδιστής. Ευχαριστούμε για την επιλογή αρχικά, δεν ξέρω αν συμφωνεί και η Madonna σε αυτό, για τη μεγάλη τιμή που της έκανε ο τράπερ Light. Θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή του».

Όταν ρωτήθηκε για το αν της αρέσει η τραπ, η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν μου αρέσει η τραπ αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Δέχομαι ότι υπάρχει και αυτό το είδος μουσικής και δεν είμαι αρνητική σε ό,τι είναι της μόδας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: