Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξανά για κατέθεση στην Ευελπίδων; Πώς θα δώσει εξηγήσεις μετά το πόρισμα – σοκ για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

June 23, 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα στοιχεία για την κατάθεση που αναμένεται να δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, μετά το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνει ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.



Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/6) η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός επικαλούμενος εισαγγελικές πηγές η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να καταθέσει ως ύποπτη.

Survivor trailer 23/06: Βόμβα μεγατόνων! Αποχωρεί η Σταυρούλα από τo Survivor 5;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 23/06: Βόμβα μεγατόνων! Αποχωρεί η Σταυρούλα από τo Survivor 5;

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία της 33χρονης ενώπιον των Αρχών. Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα θα μπορέσει να παραδώσει ένα υπόμνημα οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αναγκαστική η παρουσία της στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Όπως τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός η Ρούλα Πισπιρίγκου «θα συντάξει με τον δικηγόρο της το υπόμνημα και αυτός μπορεί να το παραδώσει στους δύο εισαγγελείς που χειρίζονται στην υπόθεση».

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ξέρει ότι η γυναίκα του δολοφόνησε τα παιδιά του!» - Μαρτυρίες από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη για την ψυχολογία του

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι νέες εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της Πάτρας είναι ραγδαίες καθώς το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών ήρθε να τα ανατρέψει όλα, θεωρώντας πια πως η Ίριδα και η Μαλένα βρήκαν τέλος μετά από ασφυξία, που υπέστησαν! Ενώ, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά για το πόρισμα «κόλαφο»!

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

«Ξέρει ότι η γυναίκα του δολοφόνησε τα παιδιά του!» - Μαρτυρίες από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη για την ψυχολογία του

Ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με τη συνεργάτη του «Πρωινού» Κέλλυ Χεινοπώρου, ανεβοκατεβαίνει Αθήνα-Πάτρα και προσπαθεί να μην τον δουν στην Πάτρα. Επισκέπτεται συχνά τα μνήματα των παιδιών του και ενημερώνεται από τις εκπομπές καθώς δεν έχει άλλο τρόπο.

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πως θα υποστηρίξει και την κατηγορία για Μαλένα κα Ίριδα, είναι συντετριμμένος κα πια ξέρει πως η γυναίκα του δολοφόνησε και τα τρία τους παιδιά.«Αρχές Φλεβάρη δε γνώριζε τίποτα, πλέον δε ξαφνιάστηκε απλά είναι συγκλονιστικό να το βλέπεις και γραμμένο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: