«Τα τελευταία χρόνια βλέπω στο Survivor ..» – Ο Κώστας Κοκκινάκης αποκάλυψε αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor

June 22, 2022

Ο Κώστας Κοκκινάκης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή LoveIt και την Κατερίνα Νινιού, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 22/6. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την σύντροφό του, παλαιότερες δηλώσεις του για τον κορωναϊό, που είχαν σχολιαστεί, καθώς και για την εμπειρία του στο Survivor 4.



Οι δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη

«Τα τελευταία χρόνια βλέπω στο Survivor πως βγαίνουν νεύρα και πίεση λόγω συνθηκών με μια κάμερα συνέχεια πάνω σου. Δεν έχω επιχειρήσει να δω επεισόδια από τότε – μόνο κάτι αστεία επεισόδια. Ντρέπομαι δε μπορώ να με δω. Δε το μετάνιωσα ποτέ, όμως. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Ήρθε στην κατάλληλη στιγμή και μπορούσα να το κάνω. θα το ξαναέκανα αν ήταν καλά τα χρήματα».

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 23/5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Όσο για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του, ανέφερε: «Έχουμε κρατήσει επαφές με αρκετούς. Χανταμπάκη, ω, Πασχάλη..»

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την Λάουρα Νάργες και αποκάλυψε πως γνώριζε για την εγκυμοσύνη της πριν ανακοινωθεί και της ευχήθηκε και δημόσια.

Ακόμη, του ζητήθηκε να σχολιάσει για όσα είχε πει για το εμβόλιο: «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι κατά. Εγώ, απλώς, δεν ήθελα να το κάνω. Δεν είπα ποτέ στη μητέρα μου, ας πούμε, που είναι μεγαλύτερης ηλικίας, να μην το κάνει».

¨Όσο για την πιθανότητα να κάνει τηλεόραση: «Θα μου άρεσε να κάνω τηλεόραση, όχι κουτσομπολίστικα όμως. Κάποια στιγμή είχα μία πρόταση αλλά δε με ενδιέφερε και δεν ασχολήθηκα αλλά θα ήθελα να επιστρέψω».

Τέλος, για τη σύντροφό του και τη διαφορά ηλικίας τους, είπε: «Δε μπορώ να καταλάβω το κόσμο, που σχολιάζει αρνητικά και να λέει την κακία του. Τι σε νοιάζει τι κάνω εγώ; Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι συνομήλικο και ο άντρας να χτυπάει τη γυναίκα. Το θέμα είναι να είναι καλά δύο άνθρωποι».

Λίγα λόγια για τον Κώστα Κοκκινάκη

Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι Έλληνας υδατοσφαιριστής.

  • Έχει ύψος 1,93 μέτρα και βάρος 103 κιλά και
  • αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας με την οποία πήρε μέρος σε δυο Ολυμπιάδες.
  • Είναι παρών στις πισίνες του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία είκοσι χρόνια, αποτελώντας έναν από τους παλαιότερους εν ενεργεία αθλητές της υδατοσφαίρισης.
  • έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία
  • Μέχρι το 2008 αγωνιζόταν στον Εθνικό Πειραιώς, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 2000 και το 2005 και το Πρωτάθλημα το 2006.
  • Το 2008 κατέκτησε την έβδομη θέση με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
  • Την ίδια χρονιά μετακινήθηκε στον Πανιώνιο, όπου συνέβαλε αποφασιστικά στην καθιέρωσή του στη δυάδα του ελληνικού πόλο και στην πρόκρισή του στον τελικό του Λεν Τρόφι το 2009, αποκλείοντας προηγουμένως κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα και η ιταλική Ποζίλιπο.
  • Το καλοκαίρι του 2012 συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
  • Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε με την ομάδα του Νηρέα Λαμίας στην πρώτη χρονιά της ομάδας στην Α1 κατηγορία του πόλο ανδρών.
  • τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως προπονητής.
  • Το 2015 κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού για το πρωτάθλημα της Α1 πόλο,
  • ενώ συμμετείχε και στο πρώτο All Star Game που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης

Πηγή

Διαβάστε επίσης: