Survivor spoiler: 70% τηλεθέαση! Το γυναικείο όνομα – φωτιά που βάζει ο Ατζούν στο Survivor All Star!

June 22, 2022

Survivor spoiler: 16+1 ονόματα παρουσιάστηκαν στο χθεσινό ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή «Super Κατερίνα» ως υποψήφια για τον νέο κύκλο του Survivor, αυτή τη φορά στην All Star version του.



Πράγματι, η Acun Medya έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με παλιούς παίκτες, προκειμένου να… παρθεί μια πρώτη γεύση σχετικά με το ποιος είναι διαθέσιμος και ποιος όχι τη νέα τηλεοπτική σεζόν, εδώ όμως υπάρχει ένα τεράστιο «αλλά».

Θλίψη για τον Μανωλάκη από το «Καφέ της Χαράς»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θλίψη για τον Μανωλάκη από το «Καφέ της Χαράς»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, καμία περίπτωση δεν υπάρχει να «κλειδώσει» από τώρα οποιαδήποτε συμφωνία, πόσο μάλλον να υπογραφούν συμβόλαια, καθώς δεν είναι καν βέβαιο πως θα λάβει χώρα Survivor All Star τη σεζόν 2022 – 2023. Παρόλα αυτά, όμως, τόσο στον ΣΚΑΪ όσο και στην εταιρεία παραγωγής του Acun Ilicali, επιθυμούν να γνωρίζουν τη διαθεσιμότητα συγκεκριμένων παικτών προκειμένουν να «χτίσουν» το νέο δυναμικό του παιχνιδιού.

Όπως μαθαίνουμε, ραντεβού με το κανάλι πραγματοποίησε και η Ξένια των REC, η οποία είχε συμμετάσχει στο Survivor του 2018. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι κατά πόσο η ίδια βλέπει θετικά την πιθανότητα να επιστρέψει στον Άγιο Δομήνικο, καθώς πολύ σημαντικό ρόλο για όλους τους παίκτες θα παίξει κυρίως το οικονομικό κομμάτι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: