Ρεγγίνα Μακέδου: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση – «Έκλαψα, πόνεσα…»

June 21, 2022

Ρεγγίνα Μακέδου: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση – «Έκλαψα, πόνεσα…»



Νικήτρια βγήκε από το νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.



Το χαμογελαστό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing with the Stars προχώρησε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών για την μάχη της με την λευχαιμία και εχθές με μια ανάρτηση στα social media αποκάλυψε ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται σπίτι της.

«Βγήκα! Βγήκα! Βγήκα! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα!!! Θα κερδίσω τη ζωή μου ΞΑΝΑ! Γίνε δότης μυελού των οστών!!!!!! Θα το φωνάζω όσο μπορώ! Ένας από εσάς με έσωσε ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα!!! Τόσο σπάνιο όμως πιθανό! Πέρασα δύσκολα… έκλαψα… πόνεσα…

Δεν τα παράτησα όμως ούτε μια στιγμή με την φανταστική ιατρική ομάδα της μονάδας μεταμόσχευσης της αιματολογικής κλινικής στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου να είναι δίπλα μου! Τις υπέροχες νοσηλεύτριες που δεν με άφησαν λεπτό!!! Με κράτησαν όταν έτρεμα και χάιδεψαν όταν πονούσα ήταν εκεί!!! Η μεταμόσχευση δεν είναι για εμάς εύκολη διαδικασία για τον δότη είναι μια μεγαλύτερη αιμοδοσία ελάτε να σωθούν και άλλοι όπως Εγώ!!!!!» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στα social media.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: