Μύκονος: Νέα επίθεση του 17χρονου στην 44χρονη μητέρα του – Βανδάλισε το αυτοκίνητό της (photo)

June 22, 2022

Μύκονος: Μια νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού 44χρονης μητέρας από τον 17χρονο γιο της στη Μύκονο. Σύμφωνα με ανάρτηση φίλης της μητέρας και οπτικό υλικό που περιήλθε στην κατοχή του protothema.gr, ο 17χρονος επιτέθηκε εκ νέου, χθες το βράδυ, και βανδάλισε το αυτοκίνητο της μητέρας του.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο όλα άλλαξαν, έπειτα από μια κουβέντα της μητέρας, που φέρεται να εξόργισε τον νεαρό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με πηγή από την πλευρά της 44χρονης, η ίδια δεν είπε στον γιο της ότι θα ευχόταν να πέθαινε ο πατέρας του («I wish your father died» είναι η φράση που της αποδόθηκε), αλλά κάτι πιο πολύ του τύπου «μην ανησυχείς, ο πατέρας σου δεν πρόκειται να πεθάνει… Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει».

Survivor spoiler 21/06: «Αποχωρεί από το Survivor η...» - Ανακοινώνει αποχώρηση ο Γιώργος Λιανός!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 21/06: «Αποχωρεί από το Survivor η...» - Ανακοινώνει αποχώρηση ο Γιώργος Λιανός!

μύκονος βανδαλισμός αυτοκίνητο

Τότε εκείνος της επιτέθηκε με τρεις γροθιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη, και εκείνη να πάρει τη δύσκολη απόφαση, μολονότι πρόκειται για το παιδί της, να απευθυνθεί στις Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί, στο σημείο αυτό, ότι τόσο από την πλευρά της μητέρας όσο και του πατέρα, διαψεύδεται κατηγορηματικά η πληροφορία που είδε νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας σε τοπικό μέσο της Μυκόνου και απέδιδε τον ξυλοδαρμό της 44χρονης στο γεγονός ότι συνευρέθηκε ερωτικά με συμμαθητή του 17χρονου γιου της. Και οι δύο πλευρές πιθανολογούν ότι πρόκειται για άλλη υπόθεση, ενώ πηγές της Αστυνομίας κάνουν λόγο για μία υπόθεση ξυλοδαρμού, δηλώνοντας άγνοια για κάποια άλλη.

«Δεν είναι εύκολο για μια μάνα να καταγγείλει το ίδιο της το παιδί και η φίλη μου βασανίστηκε πολύ και έκλαψε πολύ πριν το κάνει» αναφέρει η φίλη της 44χρονης στην ανάρτησή της.

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

Στην ανάρτησή της, εξηγεί και γιατί η γυναίκα προχώρησε στην καταγγελία, αν και δηλώνει σίγουρη ότι ο 17χρονος το έχει μετανιώσει. «Στις περισσότερες των περιπτώσεων μετανιώνουν αλλά το ξανακάνουν και το ξανακάνουν και το ξανακάνουν -ειδικά αν τα πρότυπα που έχουν είναι ανάλογα- χρειάζεται βοήθεια από ειδικό για να μην το επαναλάβει. Κυρίως για να πειστεί οτι σε καμία περίπτωση δεν σηκώνουμε χέρι να χτυπήσουμε κανέναν, γυναίκα ή άνδρα, όσο θυμωμένοι και αν είμαστε. Επίσης, γιατί θα βρεθούν πολλοί καλοθελητές νταήδες στον δρόμο του που θα του πουν “Καλά έκανες” και δεν πρέπει να τους πιστέψει».

Στόχος της καταγγελίας δεν ήταν, όπως γράφει, «να τιμωρηθεί ο γιος της αλλά να βρει ο ίδιος τον δρόμο του και να καταλάβει ότι τις διαφορές μας δεν τις λύνουμε με ξύλο. Γιατί αύριο μπορεί να είναι η φίλη του, η μελλοντική του γυναίκα και ποιος ξέρει ποιος άλλος ακόμα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για κάθε μία που κακοποιείται, από τον γιο, τον αδερφό, τον σύντροφο, τον πατέρα της. Ο μόνος δρόμος για να προστατευθεί η ίδια και να προστατεύσει και εκείνους που αγαπάει. Και η φίλη μου το αγαπάει πολύ το παιδί της. Να μην έχει κανείς αμφιβολία για αυτό».

Διαβάστε επίσης: