Survivor 5 spoiler 22/6: Πάλι 4 στον τάκο! Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση με την Ασημίνα

June 22, 2022

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Survivor 5 περίπου 2μιση εβδομάδες πριν από τον μεγάλο και την ανάδειξη του νικητή για τις 100.000 ευρώ. Ο Σπύρος Μαρτίκας δίνει πόνο με τα “καρφιά” του αφού δεν θέλει να δει ορισμένους αντιπάλους τους στην τελική 4άδα και σίγουρα θεωρεί πως του αξίζει μια από αυτές, παρόλο που γνωρίζει πως δε μπορεί να συγκριθεί αγωνιστικά με όσους είναι αυτή την στιγμή στο παιχνίδι.



Παρόλα αυτά πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Ασημίνα το βράδυ της Δευτέρας 20/6, αφού το σχέδιο που καταστρώνει ο φαρμακοποιός έχει πιάσει τόπο και όλοι είναι εναντίων της ίδια, του Άρη και της Μαίης.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Εντάξει! Φεύγω!» – Πανικός στο πλατό του MEGA μεταξύ Ουγγαρέζου και Μενεγάκη

Σήμερα, ήδη γνωρίζουμε ποιος θα κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού θα ψηφιστεί ο δεύτερο παίκτης που θα βγει στην ψηφοφορία του κοινού. Αύριο όμως 22/6 μετά την τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία θα ψηφίσουν και τον 3ο υποψήφιο.

Εδώ όμως έχουμε ανατροπή, καθώς για δεύτερη σερί εβδομάδα θα έχουμε ισοψηφία και δυο παίκτες θα πέσουν στον τάκο.

Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Μαζί λοιπόν με την Ασημίνα υποψήφιοι προς αποχώρηση, σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι η Μαίη, ο Σπύρος και η Σταυρούλα.

Τι θα δούμε απόψε 21/6 στο Survivor 5

Σήμερα 21/6, θα παρακολουθήσουμε τον Σπύρο να λέει στην κάμερα πως έχει καταλάβει ότι ο κόσμος δεν ψηφίζει αγωνιστικά αλλά βάση χαρακτήρα. “Ποιος τελικά από εμάς αξίζει να καθίσει σε μια από αυτές τις 4 καρέκλες; Ο καλύτερος αγωνιστικά ή ο καλύτερος άνθρωπος που είναι αξιοπρεπής αγωνιστικά“, ακούμε να λέει φαρμακοποιός.

Η όλη ένταση του Σπύρου θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο του νησιού όπου οι παίκτες θα ψηφίσουν για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος). Εκεί θα κάνει “επίθεση” στην Μαίη και ο Άρης θα την υπερασπιστεί.

Δεν επιτρέπω στον Σπύρο να μιλάει στην Μαίη έτσι σε καμία περίπτωση“, λέει ο Άρης, αποκαλύπτοντας έτσι πόσο πολύ συμπαθεί και αγαπάει την Μαίη. Κάτι που είχε καταλάβει και η Μαρία Αντωνά και είχε κάνει μια ανάρτηση ειδικά για την παίκτρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: