Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε στον Θερμαϊκό

June 21, 2022

Οι αρχές κατάφεραν τελικά και ταυτοποίησαν το ακέφαλο πτώμα που είχε βρεθεί να επιπλέει στον Θερμαϊκό στην Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, η σορός ανήκει σε αλλοδαπό, ηλικίας 24 ετών.



Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το ακέφαλο πτώμα χωρίς πόδια που εντοπίστηκε στο Καλοχώρι – Ψάχνουν απαντήσεις σε παράξενο τατουάζ! (video)

Survivor spoiler 21/06: «Αποχωρεί από το Survivor η...» - Ανακοινώνει αποχώρηση ο Γιώργος Λιανός!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 21/06: «Αποχωρεί από το Survivor η...» - Ανακοινώνει αποχώρηση ο Γιώργος Λιανός!

Σημειώνεται, ότι το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς κεφάλι και πόδια το πρωί της Κυριακής (19/6) να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου, προς τη Χαλάστρα.

Για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του νεκρού είχε ληφθεί δείγμα DNA που αποστάλθηκε στα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, ενώ είχε γίνει και η διαδικασία της δακτυλοσκόπησης,

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση (έλειπαν το κεφάλι και τα κάτω άκρα), όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν προέκυψαν ίχνη από προθανάτιες κακώσεις.

Λαμία - Αγωνία για το πόρισμα της ΕΔΕ: Αναζητούνται οι υπεύθυνοι για τον ξαφνικό θάνατο της 14χρονης μαθήτριας (video)

Ραγδαίες εξελίξεις θα έχουμε τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση του θανάτου της αδικοχαμένης μαθήτριας του 4ου Γυμνασίου Λαμίας.

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

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Νεκρός ο οδηγός – Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο το οποίο καρφώθηκε σε φορτηγό (Photos - Video)

Ο αδόκητος χαμός της 14χρονης τον περασμένο Δεκέμβριο δεν είχε συγκλονίσει μόνο την τοπική κοινωνία της Λαμίας, αλλά όλο το πανελλήνιο, αφού το κορίτσι πήγε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με κορωνοϊό, όρθιο σε καλή κατάσταση, και λίγες ώρες αργότερα «έσβησε», βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους, που φυσικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε το LamiaReport η 14χρονη περίμενε ώρες στο ειδικό κοντέινερ, που υπήρχε έξω από το χώρο των Επειγόντων, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενώ ο θάνατός της άφησε πολλά ερωτηματικά για το τρόπο που χειρίστηκαν το συγκεκριμένο περιστατικό οι εμπλεκόμενοι γιατροί.

Με αγωνία το πόρισμα της ΕΔΕ

Αμέσως μετά το τραγικό συμβαν ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης διέταξε ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) ανατέθηκε στην Καθηγήτρια Παιδιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Ιωάννα Γριβέα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport η ΕΔΕ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί στα χέρια του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ. Εάν το πόρισμα της ΕΔΕ αποδώσει ευθύνες, παραλείψεις, αμέλειες κλπ, που στοιχειοθετούν πειθαρχικά παραπτώματα τότε ο Υπεάρχης κ. Φώτης Σερέτης μπορεί να επιβάλλει την ποινή που προβλέπει ο νόμος ή εάν κρίνει ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και η ποινή πρέπει να είναι μεγαλύτερη, να παραπέμψει το πόρισμα της ΕΔΕ στο 5μελες Πειθαρχικό Συμβούλιο της 5ης ΥΠΕ το οποίο μπορεί να επιβάλλει στέρηση εξέλιξης στους υπεύθυνους για 5ετια ή να το παραπέμψει στο Ανώτατο Πειθαρχικό με το ερώτημα της παύσης για ένα χρόνο.

Εννοείται ότι το πόρισμα θα δοθεί και στον Εισαγγελέα για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης και φυσικά στην οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας, η οποία έχει διορίσει και τεχνικό σύμβουλο, αλλά και νομική σύμβουλο για την υποστήριξη κατηγορίας, σε περίπτωση που αποδοθούν ευθύνες.

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι σύμφωνα με το πόρισμα επιρρίπτονται ευθύνες σε γιατρούς που χειρίστηκαν το συγκεκριμένο περιστατικό, ωστόσο τον τελευταίο λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξέρουμε ποιοι γιατροί θα βρεθούν στο εδώλιο για τον άδικο χαμό της Κέλλυς Ζανιά και φυσικά θα περιμένουμε την τελεσίδικη απόφαση των δικαστηρίων, σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας για όλους τους κατηγορούμενους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: