Σοκαρισμένοι οι γείτονες της κοπέλας που έπεσε από ταράτσα στο Παγκράτι: «Ήταν πάντα θλιμμένη – Περπατούσε και πάγωνε ξαφνικά…» (video)

June 22, 2022

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά του Παγκρατίου όπου μια γυναίκα μόλις 21 ετών έπεσε από την ταράτσα σπιτιού και σκοτώθηκε.



Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τρίτης (21/6) η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο κενό ύστερα από πτώση. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας που έμενε με την οικογένειά της στο Παγκράτι.

Survivor spoiler 23/06: Παρελθόν από το Survivor μεγάλο φαβορί, 2 βδομάδες πριν το φινάλε!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 23/06: Παρελθόν από το Survivor μεγάλο φαβορί, 2 βδομάδες πριν το φινάλε!

Ένοικος της πολυκατοικίας στο Παγκράτι μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε: «Άκουσα έναν πάρα πολύ δυνατό θόρυβο, έναν ντουπ σαν να τρακάρουν πολύ δύο αυτοκίνητα. Ακούστηκε πολύ δυνατά το μπαμ. Και μετά φωνές». Συνέχισε λέγοντας: «Το πιθανότερο είναι ότι ανέβηκε στην ταράτσα. Την ήξερα την κοπέλα. Χαιρετιόμασταν. Μου φαίνεται περίεργο πως έγινε. Ήταν ένα πολύ ευγενικό άτομο».

Την ίδια ώρα γειτόνισσα της οικογένειας σημείωσε πως η ίδια φαινόταν να έχει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πάντα περπατούσε στεναχωρημένη: «Τρόμαξα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Περπατούσε και φαινόταν θλιμμένη. Πρέπει να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Εκεί που περπατούσε πάγωνε το βλέμμα της».

εκαβ-θανατοσ
Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τραγωδία στο λιμάνι του Βόλου: Πέθανε ναυτικός που κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους του

Ένας 50χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου, όταν κατά την ώρα της εργασίας του έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια δεκάδων συναδέλφων του.

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

Ο άτυχος άνδρας από τη Συρία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εργαζόταν σε φορτηγό πλοίο στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου που εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το σκραπ για να προωθηθεί σε μεγάλη βιομηχανία της περιοχής.

Δείτε επίσης: Απόφαση "σταθμός" από το Υπουργείο Υγείας - Δημιουργείται Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στη Λάρισα

Όπως έγινε γνωστό ο 50χρονος Σύριος αισθάνθηκε αδιαθεσία, είπε στους συναδέλφους του ότι αισθάνεται ισχυρό πόνο στο στήθος και κατέρρευσε.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, αφού το πλοίο διέθετε απινιδωτή και λιμενικοί έσπευσαν σε ελάχιστο χρόνο για να βοηθήσουν, μαζί με γιατρό και διασώστες του ΕΚΑΒ. Όμως δεν τα κατάφεραν και παρά την άμεση διασωλήνωσή του μεταφέρθηκε νεκρός στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: