«Δεν Έχει Πρόσωπο Κούκλας»: Αυτή Είναι Η Γυναίκα Που Έκανε Τον Πικέ Να Αφήσει Τη Σακίρα (Pic)

June 21, 2022

«Δεν Έχει Πρόσωπο Κούκλας»: Αυτή Είναι Η Γυναίκα Που Έκανε Τον Πικέ Να Αφήσει Τη Σακίρα (Pic)



«Έχει πολύ έντονα ζυγωματικά, το σχήμα του προσώπου της μου φαίνεται πολύ χαρακτηριστικό, έχει πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, δεν είναι ένα από εκείνα τα κορίτσια με πρόσωπο κούκλας. Είναι ένα πολύ νέο κορίτσι, με φυσιολογικά χαρακτηριστικά, αλλά πολύ… πληθωρικό»



Ο Ζεράρ Πικέ χώρισε με τη Σακίρα μετά από 12 χρόνια και δυο παιδιά. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως ήταν έτοιμος από καιρό αφού… ξενοκοιτούσε.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος Laura Fa έριξε λάδι στη φωτιά δηλώνοντας ότι υπήρξε πράγματι τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι, το οποίο και προκάλεσε ή επιτάχυνε τη ρήξη ανάμεσά τους.

Η δημοσιογράφος έδωσε μάλιστα λεπτομέρειες, δίνοντας τα αρχικά της και λεπτομέρειες για τη σωματική της διάπλαση: «Έχει πολύ έντονα ζυγωματικά, το σχήμα του προσώπου της μου φαίνεται πολύ χαρακτηριστικό, έχει πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, δεν είναι ένα από εκείνα τα κορίτσια με πρόσωπο κούκλας. Είναι ένα πολύ νέο κορίτσι, με φυσιολογικά χαρακτηριστικά, αλλά πολύ… πληθωρικό», εξήγησε.

Ο Πικέ φαίνεται πως είναι αρκετούς μήνες με τη νεαρή γυναίκα και «η σχέση που είχαν είναι αρκετά σημαντική για να διαλύσει έναν γάμο». Η δημοσιογράφος είπε επίσης μια υπόθεση που έχει και που ελπίζει να επιβεβαιώσει: «θα στοιχημάτιζα ότι αυτό το κορίτσι δεν έχει πατήσει το πόδι του στο σπίτι της Σακίρα, αλλά στο εργένικο διαμέρισμα του Πικέ».

Επίσης το διάσημο νυχτερινό κέντρο La Traviesa της Βαρκελώνης, ήταν δημοφιλές σημείο συνάντησης του Πικέ με τη νέα του αγαπημένη.

Όταν διέκοψε τη σχέση του με τη Σακίρα, ο Ζεράρ Πικέ έπρεπε να βρει ένα νέο μέρος για να ζήσει. Η απόφασή του ήταν να επιστρέψει στο πολυτελές διαμέρισμά του στο κέντρο της Βαρκελώνης, το οποίο αγόρασε πριν γνωρίσει την Κολομβιανή ποπ σταρ, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Η γειτονιά Galvany, στη Sarrià Sant-Gervasi της καταλανικής πρωτεύουσας, είναι γεμάτη διασημότητες. Το σπίτι του Πικέ σε μια από τις πιο πολυτελείς γειτονιές έχει μεταξύ άλλων μπιλιάρδο και μία τεράστια βεράντα με πισίνα. Σε αυτό το τρίπλεξ, έζησαν, ενώ αναζητούσαν σπίτι, ο Σεσκ Φάμπρεγας και η σύζυγός του, όταν ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα, ​​τον Αύγουστο του 2011.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: