Το Ζευγάρι Που Ξύπνησε Ένα Πρωί Για Να Βρει Έναν Άγνωστο Σκύλο Να Κοιμάται Το Κρεβάτι Του

June 22, 2022

Το Ζευγάρι Που Ξύπνησε Ένα Πρωί Για Να Βρει Έναν Άγνωστο Σκύλο Να Κοιμάται Το Κρεβάτι Του



Ένα πρωί, ένα ζευγάρι ξύπνησε με έναν σκύλο στο κρεβάτι του. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι εκείνος δεν ανήκε στα τρία κατοικίδια ζώα του, αλλά τον έβλεπαν για πρώτη φορά.



Η Julie Johnson και ο σύζυγός της Jimmy συνήθιζαν να αφήνουν τα τρία σκυλιά τους να ανεβαίνουν στο κρεβάτι τους και να κοιμούνται μαζί τους. Ωστόσο μια μέρα ξύπνησαν για να αντικρίσουν μπροστά τους ένα τέταρτο, που δεν είχαν ξανασυναντήσει. Μπερδεμένη, η Julie ανέβασε μια ασυνήθιστη αγγελία στο Facebook, γράφοντας: «Αυτός ο σκύλος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ούτε ξέρουμε πώς βρέθηκε στο σπίτι μας. Στην αρχή, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, νομίσαμε ότι ήταν ένας από τους δικούς μας, μόνο που αυτοί σπάνια ξαπλώνουν πάνω στα μαξιλάρια!».

«Αυτός ο σκύλος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ούτε ξέρουμε πώς βρέθηκε στο σπίτι μας. Στην αρχή, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, νομίσαμε ότι ήταν ένας από τους δικούς μας, μόνο που αυτοί σπάνια ξαπλώνουν πάνω στα μαξιλάρια!»

Για του λόγου το αληθές, η Αμερικανίδα μοιράστηκε φωτογραφίες με τον σκύλο να έχει ξαπλώσει άνετα στο κρεβάτι της, πραγματικά σαν στο σπίτι του. Ευτυχώς, η ανάρτησή της έγινε σύντομα viral, συγκεντρώνοντας περίπου 1.600 likes και πάνω από 650 shares.

Με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, οι κηδεμόνες του σκύλου, που όπως διαπιστώθηκε ονομάζεται Nala, βρέθηκαν. Είναι ένα ζευγάρι που ζει στην ίδια γειτονιά, οι Cris Hawkins και Felecia Johnson. Ωστόσο το τετράποδο φαίνεται πως δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμο να εγκαταλείψει την καινούρια, ιδιαίτερα άνετη φωλιά του, καθώς η Julie έγραψε: «Καλή τύχη στην προσπάθεια να τη σηκώσετε από το κρεβάτι».

Πώς βρέθηκε η σκυλίτσα εκεί; Όπως εξήγησαν αργότερα οι κηδεμόνες της: «Το υπερβολικά φιλικό κουτάβι μας σημείωσε ιστορικό ρεκόρ αδιαφορώντας για τον προσωπικό χώρο και πρόσθεσε ένα ακόμα κόλπο του Χουντίνι στη μακρά λίστα της. Χτες, στη διάρκεια της βόλτας της, γλίστρησε μέσα από το κολάρο της, έτρεξε σε ένα γειτονικό σπίτι, με κάποιον τρόπο κατάφερε να μπει ΜΕΣΑ και, αργά τη νύχτα, σκαρφάλωσε στο κρεβάτι τους».

Το εντυπωσιακό με την εισβολέα, πέρα από το δεν την πήραν χαμπάρι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, είναι ότι τη δέχτηκαν και τα τρία σκυλιά τους. Φαίνεται πως η Nala είναι τόσο έξυπνη και αξιαγάπητη, που τους κερδίζει όλους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: