Πάτρα: «Τα παιδιά βρήκαν βίαιο θάνατο» – Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου (video)

June 21, 2022

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με την κατάθεση του πορίσματος των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια για τη Μαλένα και την Ίριδα, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μεταβαίνει σήμερα στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει. Η κατάθεσή της αναμένεται μετά τις 11:00 το πρωί σήμερα (21/6).



Δείτε επίσης: Πάτρα: «Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα τρία της παιδιά» κατέθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)

Survivor spoiler 23/06: Παρελθόν από το Survivor μεγάλο φαβορί, 2 βδομάδες πριν το φινάλε!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 23/06: Παρελθόν από το Survivor μεγάλο φαβορί, 2 βδομάδες πριν το φινάλε!

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου αναμενόταν να γίνει μετά την έκδοση του νέου ιατροδικαστικού πορίσματος για τους θανάτους των δύο παιδιών, σύμφωνα με το οποίο οι ζωές της Μαλένας και της Ίριδας αφαιρέθηκα βίαια. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ισχυρισμοί της για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ που πέθανε η Ίριδα, καθώς ήταν το μοναδικό άτομο μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο σπίτι στην Πάτρα.

Σημειώνεται πως στο ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρεται ότι «ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτίων θανάτου οδηγεί, σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, στο βίαιο μηχανισμό θανάτου».

Το πόρισμα

«Εν συνεχεία, με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής: νεκροψιακά/παθολογοανατομικά/φωτογραφικά ευρήματα».

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

Οι αποκαλύψεις στη συνέχεια του κειμένου είναι συνταρακτικές, αρχής γενομένης από τη Μαλένα: «Εκδορές κατά το ριζορίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρεία, κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών».

Αναφορικά με την Ίριδα, η ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώνει: «Κακώσεις, εν ζωή γενόμενες, στοματικού βλεννογόνου/άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχου του αβάπτιστου θήλεος Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών, σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά το πόρισμα – «Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην αρχική της θέση, ότι δηλαδή δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών. «Δεν έχω τελέσει τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογένειά μου. Έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού», είπε στον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πορίσματος μίλησε με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο και τού είπε πως δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου, αρνούμαι κάθε υπόνοια, υποψία και κατηγορία. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία ευρισκόμενη στη φυλακή» ισχυρίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: